Kvietimas į renginį „Future of Work: Education“

Renginio tipas: Atvira paskaita
Renginio data: Ketvirtadienis, 2019 m. spalio 10 d.
Renginio pradžia: 08:00
Renginio pabaiga: Ketvirtadienis, 2019 m. spalio 10 d.
Renginio vieta: ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto Inovacijų bazė (Arklių g. 18, Vilnius)

Gerbiami žiniasklaidos atstovai,

maloniai kviečiame Jus dalyvauti spalio 10 d., ketvirtadienį, 8 val. ISM Vadybos ir ekonomikos universitete  (ISM inovacijų bazė, Arklių g. 18, Vilnius) vyksiančiame ISM vadybos ir ekonomikos universiteto bei „Cognizant“ organizuojamą projektą „Future of Work: Education“ („Darbo ateitis: švietimas“), kuriame Tomas Ramanauskas ir Dovydas Čeilutka pasidalins savo įžvalgomis, apie žmgaus rolę dirbtinio intelekto ir automatizavimo amžiuje. Arba kitaip, ką darys žmogus, kai viską valdys mašinos?

Tomas Ramanauskas – Lietuvos reklamos kūrėjas, verslininkas, kūrybingumo dėstytojas, leidėjas, renginių organizatorius, didžėjus, rašytojas, režisierius.

Pranešimo tema – „Kūrybingumas kovoje su robotais”

Kūrybingumas edukacijoje yra gyvybiškas, tačiau mes vis dar sekame senais metodais. Kaip jį įlieti į edukacinę sistemą, jei ji pati atnašauja testams. Testai – robotų pranašumas.Tad kyla klausimas, ar tikrai norime produkuoti žmones, kuriuos įveiks robotai.

Dovydas Čeilutka – „Vinted” mašininio mokymosi inžinierių ir komandos vadovas bei Vilnius School of AI dekanas.

Pranešimo tema – „Išmok mokytis dirbtinio intelekto eroje”

Šioje prezentacijoje papasakos apie savo kelią link darbo su dirbtiniu intelektu, Vilnius School of AI veiklą, pamokas išmoktas mokant žmones dirbtinio intelekto, kodėl ateityje gebėjimas greitai mokytis bus ypatingai svarbus ir kaip išmokti mokytis.

Parašykite komentarą