Nuo mados iki dešros: lietuviškų prekių gamintojai stebino išradingumu

Neseniai praūžusi paroda “Rinkis prekę lietuvišką” vykusi spalio 11-13 d., subūrė lietuviškų prekių gamintojus iš visos Lietuvos kampelių. Parodos lankytojai gausiai pirko prekes ir kaip pasakojo patys dalyviai, dauguma iki sekmadienio popietės jau buvo pardavę didžiąją dalį savo produkcijos. 

Nors prekyba sekėsi puikiai, dalyviai rado laiko apsilankyti organizatorių partnerių stende, kur vyko konsultacijos dėl svetainės administravimo, serverių paslaugos, e-komercijos priemonių pliusų ir minusų. Sudalyvauti taip pat paskatino galimybė gauti nemokamas prekių nuotraukas ir patalpinti jas specialiai šiam renginiui sukurtoje internetinėje svetainėje.

Dalyviai užsukdavo turėdami įvairių klausimų: vieniems buvo svarbu tik fotografo paslaugos ir prekių nuotraukos, kitiems buvo aktualus e-parduotuvės sukūrimas ir įdiegimo procesas, treti – domėjosi produktų fotografavimui skirta technika. Susipažinti su parodos produktais galite apsilankę specialiai šiam renginiui sukurtoje svetainėje www.lietuviskapreke.lt

Čia apsilankė skirtingas prekes kuriančių gamintojų: nuo Toiteris” automobilių kėdučių šunims, VšĮ Verslas ir menas”  vaikų knygų brailio raštu iki Pet Projects” gyvūnėlių palaikams skirtų urnų. Taip pat, netrūko ir drabužių bei odinių rankinių gamintojų: Varlių spinta”, Burbulas”, Mano Handbag” ir kt. Gamintojų nuotraukas galite rasti nuotraukų galerijoje.

Kaip pasakoja „Invertus” įmonės vadovas Linas Gudonavičius, paskata sukurti pirmąjį tokio pobūdžio interaktyvų stendą atsirado matant augantį rinkos poreikį e – parduotuvėms ir informacijos trūkumą Lietuvoje.

 „Vis daugiau verslų keliasi į skaitmeninę erdvę, tad norėjome parodyti, kaip paprastai ir greitai savo verslą galima perkelti į e-parduotuvę. Mūsų tikslas edukuoti lietuvišką verslą apie PrestaShop platformos galimybes, tad džiaugiamės, kad mūsų partneriai „Ekspozicijų centras” palaikė šią idėją ir padėjo ją įgyvendinti“,- apie iššūkius skaitmeninėje erdvėje valdant savo e-parduotuvę pasakoja L. Gudonavičius. 

Renginio ir produktų akimirkas įamžino fotografas Donatas Paškauskas. Nuotraukas galite pamatyti nuotraukų galerijoje. 

Parašykite komentarą