Laikinai sutriko lėktuvo bilietų paieškos ir rezervavimo sistemos Skrendu.lt ​interneto svetainė

Pranešimas žiniasklaidai

2019 10 25

Baltic Tours Group, UAB informuoja, jog ​nuo ​2019 m. spalio 24 d. 13 val. ​dalinai sutriko Baltic Tours Group, UAB valdomų lėktuvo bilietų paieškos ir rezervavimo sistemų Skrendu.lt, Lektuvubilietai.lt bei Aero.lv prekės ženklų ​​internetinių svetainių ​veikl​a.

Visi klientai, per šias sistemas įsigiję lėktuvo bilietus, gali būti ramūs jų skrydžių bilietai galioja ir niekas nesikeičia. Nepatogumų patiria tik tie, kas šiomis dienomis norėtų apsilankyti bilietų pirkimo sistemų svetainėse ir įsigyti naujus bilietus. Perimdami laikinai neveikiančių automatinių sistemų darbą, su klientais bendrauja ir visą informaciją teikia bendrovės darbuotojai telefonu, elektroniniu paštu ir gyvai įmonės biure”, teigia Baltic Tours Group, UAB atstovė Rasa Levickaitė.

Įmonė informuoja, jog sutrikimai įvyko ne dėl Baltic Tours Group, UAB kaltės, o dėl informacinių technologijų sprendimų tiekėjo, kuris susidūrė su techniniais serverių veiklos trukdžiais. Dėl šių trukdžių skrydžių paieškos ir bilietų rezervavimo internetinės svetainės Skrendu.lt, Lektuvubilietai.lt bei Aero.lv tapo dalinai nepasiekiamos.

Šiuo metu yra dedamos visos pastangos sklandžiai įmonės interneto svetainių veiklai užtikrinti. Rūpinamasi, kad klientai gautų visą su jų užsakymais susijusią informaciją bei skrydžio bilietus laiku. 

​Informacija dėl užsakymų bei rezervuotų skrydžių teikiama įprastai: 

Skrendu.lt: tel. +370 5 208 0000;  el.p. info@skrendu.lt

Lektuvubilietai.lt: tel. +370 5 2111444; el.p. info@lektuvubilietai.lt

Aero.lv: tel. +371 66100919; el.p. info@aero.lv

​Pirminiais duomenimis, techniniai nesklandumai bus pašalinti iki 2019 m. spalio 26 dienos vakaro.   

Bendrovė dėkoja klientams už supratingumą ir atsiprašo už laikinus nepatogumus​. 

Daugiau informacijos:

Rasa Levickaitė,

„Baltic Tours Group“ projektų vadovė

Tel. +370 5 266 1616

Mob. +370 698 45 681

El. p. rasa@baltictours.lt

Parašykite komentarą