Europos Forumo konferencija "Keliaujant per šalių sienas: saugos ir sveikatos darbe garantijų reguliavimo vienodinimas ir elgsenos normų skirtumai"

Renginio tipas: Tarptautinė konferencija
Renginio data: Trečiadienis, 2019 m. spalio 30 d.
Renginio pradžia: 09:00
Renginio pabaiga: Trečiadienis, 2019 m. spalio 30 d.
Renginio vieta: „Holiday Inn“, Šeimyniškių g. 1, Vilnius

Draudimo nuo nelaimingų atsitikimų darbe ir profesinių ligų Europos Forumas – organizacija, vienijanti 21 šalies organizacijas, užsiimančias šios rūšies draudimu. Lietuvai šioje organizacijoje atstovauja „Sodra“.

Organizacijos tikslai – propaguoti ir stiprinti nelaimingų atsitikimų darbe ir profesinių ligų draudimą; aktyviai stebėti, skirtingų šios rūšies draudimo sistemų konvergenciją Europoje; gerinti darbuotojų, patekusių į nelaimingus atsitikimus darbe ar susirgusių profesinėmis ligomis, padėtį ir taip prisidėti prie socialiai teisingesnės Europos kūrimo.

Organizacijos nariai skatinami keistis informacija ir patirtimi sprendžiant skirtingose šalyse iškylančias, bet vis dėlto labai panašias nelaimingų atsitikimų ir profesinių ligų draudimo, prevencijos ir reabilitacijos problemas. 

Organizacijai kasmet pirmininkauja vis kita šalis. 2019 m. šis vaidmuo tenka Lietuvai, kuri, atsižvelgdama į patirtį nelaimingų atsitikimų ir profesinių ligų draudimo bei prevencijos srityje, organizuoja konferenciją „Keliaujant per šalių sienas: saugos ir sveikatos darbe garantijų reguliavimo vienodinimas ir elgsenos normų skirtumai”. 

  • Renginys anglų kalba tik užsiregistravusiems dalyviams 
  • Programa: sodra.lt/en/conference-day
  • Žiniasklaidos atstovus prašome registruotis komunikacija@sodra.lt 

Parašykite komentarą