UAB „Virtustream LT“ darbuotojų kvalifikacijos, žinių ir gebėjimų tobulinimas

„Virtustream“ yra pirmaujanti programinės įrangos ir paslaugų tiekėja, teikianti debesų kompiuterijos (programinės įrangos bei IaaS) paslaugas verslui. „Virtustream“ paslaugos supaprastina sudėtingų IT sistemų perkėlimą į debesų kompiuteriją, tiek privačioms, tiek institucinėms organizacijoms, užtikrinant visapusišką ekonominę ir verslo naudą.

UAB „Virtustream LT“ yra vienas iš Virtustream įmonių grupės padalinių, kuris kuria ir vysto unikalios integruotos debesų kompiuterijos (angl. Cloud computing) valdymo platformos xStream bei kitų debesų kompiuterijos informacinių technologijų sprendimų programinę įrangą.

UAB „Virtustream LT“ įgyvendina iš ES stuktūrinių fondų lėšų bendrai finansuojamą mokymo projektą pavadinimu „UAB „Virtustream LT“ darbuotojų kvalifikacijos, žinių ir gebėjimų tobulinimas“. Mokymuose planuoja dalyvauti 60 darbuotojų. Projekto metu vykdomi užsienio kalbos ir IT srities mokymai.

Dalyvaudami mokymuose, UAB „Virtustream LT“ darbuotojai tobulina savo žinias ir kompetenciją, o tai padeda  jiems kelti darbo kokybę.

Projektą finansuoja Europos socialinio fondo agentūra, remdamasi 2014–2020 m. Europos Sąjungos fondų investicijų veiksmų programos Nr. 9 prioritetu „Visuomenės švietimas ir žmogiškųjų išteklių potencialo didinimas“ priemonės Nr. 09.4.3-ESFA-T-846 „Mokymai užsienio investuotojų darbuotojams“ . Projekto Nr. 09.4.3-ESFA-T-846-01-0017.

Bendra projekto vertė yra 412 319,73 EUR, iš kurių 206 159,86 EUR finansuoja Europos socialinio fondo agentūra. Projekto veikla pirmą kartą buvo įgyvendinta 2017 m. rugsėjo mėn.

Parašykite komentarą