Atsakinga dovana Kalėdoms

UAB “Žalioji dėžutė” komanda šiemet sukūrė išskirtinį dovanų rinkinį, kurio pagrindinė žinutė – atsakingas ir aplinką tausojantis vartojimas. Kaip pasakoja įmonės kūrėja Agnė Gedminaitė – Miškinienė, rinkdami dovanas savo mylimiems žmonėms, turėtume apgalvoti viską iki smulkmenų. Dažnai renkamasi dovanoti suvenyrus, mielus puodelius, kojines ar kitus kalėdinius atributus. Tačiau tokios dovanos retai būna praktiškos, o ir skatina beprasmį vartojimą. Suvenyrai ir kiti kalėdiniai atributai tiesiog nugula lentynose. 

Dovana vis tik turėtų būti praktiškesnė, pagalvota apie jos naudą žmogui ir netgi poveikį aplinkai. Kadangi dirbame su natūraliais produktais, puikiai žinome, kiek žmonių domisi, kaip pagerinti savo sveikatą. Dėl šios priežasties šiemet ilgai ir atsakingai ruošėme specialų šventinį dovanų rinkinį. 

Šventinis rinkinys ypatingas dėl kiekvienos detalės. Visų pirmiausia – ekologiška pakuotė. Pakavimui pasirinkome medinę dėžutę. Tai ekologiška, aplinką tausojanti pakuotė, kuri tarnaus be galo ilgą laiką. Ant medinės dėžutės dangtelio išgraviravome užrašą: “Dovana Tavo sveikatai”, o viduje matoma kuri tai dėžutė iš 100 esamų. Sukūrėme jų specialiai tik 100 vienetų. Tai ypatinga dovana, ypatingiems žmonėms, vertinantiems natūralumą. 

Dėžutės turinys taip pat atsakingai ir kruopščiai atrinktas. Jame rasite mūsų du TOP produktus “Ponas Baubas” ir “Drakonas”. Tai natūralūs, žoliniai produktai skirti grožiui, žarnynui, virškinimui ir svorio reguliavimui. Tačiau tai dar ne viskas. Mes esame už atsakingą, aplinką tausojantį vartojimą. Todėl dėžutėje rasite ir rankų darbo kokosinį dubenėlį bei daugkartinius, nerūdijančio plieno šiaudelius. Ši dovana tikrai nudžiugins žmogų, kuris rūpinasi savo sveikata, aplinkos tausojimu ir mėgsta praktiškumą. 

Agnė sako, džiaugiasi, kad ši dovana susilaukė didelio žmonių susidomėjimo ir dovanų dėžučių praktiškai jau nebeliko. Kai kurie klientai jas pirko dovanų sau. 

Jei ir Jūs norite įsigyti tokią dėžutę, tai galite padaryti svetainėje www.zaliojidezute.lt

Parašykite komentarą