WINT plėtrai Baltijos šalyse – aljansas su „Levin“

Lietuvoje veikianti advokatų profesinė bendrija „WINT law firm“, Estijos advokatų biuras „Glikman Alvin Levin“ bei Latvijos „Kronbergs Čukste Levin“  susitarė kurti aljansą, teiksiantį visos apimties komercinės teisės paslaugas verslo klientams visose trijose Baltijos šalyse. 

Aljanso partneriai sieks užtikrinti Baltijos šalių regione veikiančių klientų poreikius ir susikurti platformą tolesnei geografinei plėtrai.

„Sprendimą ieškoti partnerių padiktavo sparčiai augantis klientų portfelis ir būtinybė užtikrinti aukščiausios kokybės paslaugas visame regione. Pasirinkimą lėmė panašus požiūris į teisės paslaugų rinkos realijas, komandos kvalifikacija ir klientų portfelių sinergijos galimybės. „Levin“ yra viena pirmųjų Estijoje pradėjusių veikti advokatų bendrijų, „WINT“ – viena naujausiai įkurtų, tačiau tai netrukdo papildyti vieniems kitus, išlaikant organizacijos specifiką ir unikalumą“, – pažymėjo „WINT law firm“ vadovaujanti partnerė Daiva Ušinskaitė-Filonovienė.

Aljanso partneriai susitarė, kad bendrijos savo rinkose ir toliau veiks savo vardu.

Prieš metus įsteigta „WINT“ tapo viena sparčiausiai augančių Lietuvos advokatų kontorų, išsiskirdama komandos kokybe ir novatorišku požiūriu į klientą. „WINT“ netruko pelnyti tokių rinkos sunkiasvorių kaip „Maxima LT“, „Tele2“, „Dolomitas“, „Montuotojas“ ir „Skinest Baltija“ pasitikėjimą.

„WINT law firm“ partneriai ir specialistai išsiskiria savo patirtimi ginčų sprendimo, restruktūrizacijos ir bankroto, viešųjų pirkimų, technologijų, nekilnojamojo turto, prekybos teisės, finansinių paslaugų ir mokesčių srityse. Šiuo metu WINT komandą sudaro 26 teisininkai.

„Glikman Alvin Levin“ ir „Kronbergs Čukste Levin“ yra tikri Estijos ir Latvijos rinkų senbuviai, išsiskiriantys milžiniška partnerių patirtimi. Tarp bendrijos klientų yra ir Europos centrinis bankas bei tokios įmonės, kaip ABB.  „Levin“ specializuojasi  įmonių ir mokesčių teisės, bankininkystės, finansų, susijungimų ir įsigijimų, ICO, ginčų sprendimo ir arbitražo srityse.

„Levin“ buvo įtraukta ir į „Legal 500 Hall of Fame“ – aukščiausio rango teisininkų sąrašą, o bendrovės partneriai yra „Chambers“ žinyno leidėjų pripažinti teisininkai; vienam iš jų suteiktas „pasižymėjusio praktiko“ vardas.  Vienas iš „Levin“ partnerių yra Tarptautinio arbitražo teismo narys. „Levin“ tinklo nariai turi didelę ginčų sprendimo pagal UCITRAL arbitražo taisykles patirtį.

Parašykite komentarą