4 „Samsung Galaxy S20“ funkcijos, kurių vertėtų nepraleisti pro akis

Daug gandų ir apkalbų susilaukusi išmaniųjų telefonų „Galaxy S20“ serija šią savaitę pagaliau pristatyta pasauliui. Trys skirtingi modeliai, pasižymintys nauja kameros sistema su išskirtinėmis dirbtinio intelekto galimybėmis ir kol kas didžiausiu vaizdo jutikliu, bei nepaprastai aukštos raiškos ekranu – tikras lobis technologijų mėgėjams. Svarstantys atnaujinti savo išmaniuosius įrenginius, turėtų nepraleisti šio flagmano pro akis. Į ką vertėtų atkreipti dėmesį svarstant įsigyti ar jau įsigijus naujuosius „S20“ serijos telefonus?

Inovatyviausia kamera rinkoje

Ne paslaptis, kad šiomis dienomis viena iš svarbiausių išmaniųjų savybių yra kamera. Todėl „Samsung“ jų tobulinimui skiria itin didelį dėmesį. „Galaxy S20“ serijos telefonuose siūlomas dar šio gamintojo įrenginiuose nematytas kamerų išdėstymas – visa tai užtikrins dar geresnes nuotraukų fokusavimo ir fiksavimo galimybes. 

Naujausi „Galaxy“ serijos telefonai pasižymi aukštos raiškos kameromis, dėl kurių nuotraukoje esančios detalės išryškinamos dar geriau. „S20 Ultra“ turi 108 MP raiškos vaizdo jutiklį, „S20“ ir „S20+“ – 64 MP. Visi trys modeliai taip pat turi „Space Zoom“ funkciją. Ši vaizdo priartinimo technologija „S20“ ir „S20+“  telefonams leidžia objektus priartinti 30 kartų. Tuo tarpu „S20 Ultra“ modelis pasižymi 10 kartų hibridiniu optiniu priartinimu, kas leidžia nuotraukos mastelį padidinti iki 100 kartų. 

Dar viena naujiena – naujos raiškos galimybės. Šių telefonų vartotojai nuo šiol vaizdus galės fiksuoti 8K vaizdo raiška, kuri perteikia itin aukštos kokybės vaizdus ryškiausiomis spalvomis.

Įtraukiantis vaizdas filmų ir žaidimų gerbėjams

„S20“ serijos telefonai išmaniuosius dar labiau pritaikė kasdieniam naudojimui. Kadangi pramoginis turinys ir dauguma naujienų šiomis dienomis pateikiami vaizdo formatu, telefonų kūrėjai praplėtė ekrano įstrižainę: naujieji „Galaxy“ flagmano modeliai turi 6,2, 6,7 ir 6,9 colių dydžio ekranus. Tad į rankas šiuos išmaniuosius gavę apsidžiaugs ir vaizdo žaidimų entuziastai.

Be to, 120 Hz ekranas, greitas procesorius, 12 GB operatyviosios atminties, „AKG“ garso sistema leis mėgautis bet kokiu vaizdo turiniu ir padės užtikrinti sklandžią gyvo vaizdo transliaciją.

Aukščiausio lygio saugumas ir „ištverminga“ baterija 

Praktiškai visus asmeninius duomenis vartotojai laiko savo išmaniajame telefone, todėl tai tampa ypač aktualiu taikiniu kibernetiniams vagišiams. „Samsung“ ir toliau į visus savo telefonus diegia saugumo platformą „Knox“. Tiesa, ką tik pristatyti modeliai papildomai turi „Guardian Chip“ apsaugos sistemą. Jos paskirtis – telefono duomenų apsauga nuo kibernetinių atakų ir mikroschemų lygio kenkėjiškų sekimo programų ar virusų. 

Taip pat, jei visą dieną be poreikio įkrauti naudojamas telefonas skamba kaip utopija, vertėtų pergalvoti savo pasirinkimą. Naujieji „Galaxy“ telefonai pasižymi talpia baterija, priklausomai nuo modelio pasižyminčia 25W arba 45W galios greituoju įkrovikliu. Tad norint pilnai įkrauti bateriją turėtų pakakti vos keliasdešimt minučių. 

Parašykite komentarą