KARTOJAMA: Konferencijoje Seime susibūrę spaudos profesionalai dalysis svarbiausiais praėjusių metų pasiekimais ir pagerbs iškiliausius spaustuvininkus

KARTOJAMAS 2020 m. vasario 20 d. pranešimas žiniasklaidai

 

Vasario 27 d., ketvirtadienį, nuo 13 val. Seimo Konstitucijos salėje (I rūmai) vyks Kultūros komiteto ir Lietuvos spaustuvininkų asociacijos organizuojama konferencija „Iššūkiai. Tendencijos. Pasiekimai“. Renginyje dalyvaus spaudos sektoriaus profesionalai, mokslo įstaigų atstovai ir studentai, politikos ir visuomenės atstovai. Bus pristatyti svarbiausi sektoriaus pasiekimai ir laimėjimai eksporto, inovacijų, skaitmeninimo ir ekologijos srityse.

Konferencijoje pranešimą apie spaudos pramonės tendencijas skaitys tarptautinės konfederacijos „Intergraf“ generalinė sekretorė Beatrice Klose. Lietuvos Respublikos ekonomikos ir inovacijų viceministrė Jekaterina Rojaka pristatys pramonės finansavimo galimybes ir vertės kūrimo grandines, o viceministras Elijus Čivilis kalbės apie dirbtinio intelekto svarbą pramonei.

Renginio metu bus pagerbti spaudos pramonės apdovanojimų nominantai – labiausiai prie spaudos sektoriaus augimo prisidėję spaustuvininkai.

Renginio programa.

Parašykite komentarą