Lietuviams – Vokietijos kelionių organizatoriaus statusas (Atskleidė, kokios naujovės laukia lietuvių keliautojų)

Mieli kolegos,

Siunčiame pranešimą apie tai, kad lietuvių kelionių agentūrai suteiktas Vokietijos kelionių organizatoriaus statusas ir kokios naujovės laukia keliautojų.

Dėl išsamesnės informacijos kreiptis:

Udrius Armalis, Superkelionės.lt vadovas 

Tel.: 861039490 

El. p.: udrius@superkeliones.lt

—————————————–

Lietuviams – Vokietijos kelionių organizatoriaus statusas

(Atskleidė, kokios naujovės laukia lietuvių keliautojų)

Jau 15 metų sėkmingai veikiančiai kelionių agentūrai superkelionės.lt prieš kelias dienas suteikta Vokietijos kelionių organizatoriaus licencija. Ši licencija leis siūlyti kokybiškesnes turizmo paslaugas ne tik Lietuvos keliautojams, bet ir įžengti į Vokietijos turizmo rinką. Gavus šią licenciją superkelionės.lt tampa tarptautine turizmo įmonių grupe.

Superkelionės.lt jau daugiau kaip 5 metai priklauso didžiausiam Vokietijos kelionių agentūrų tinklui „Schmetterling reisen”, kuri vienija 6000 kelionių agentų ir beveik 2000 kelionių agentūrų, o jos nariams sudaromos sąlygos teikti ne tik platesnes, bet ir kokybiškesnes kelionių paslaugas.

„Tai penkerius metus trunkančios partnerystės su įvairiais vokiečių kelionių organizatoriais ir metų derybų rezultatas”, – sako superkelionės.lt įkūrėjas Udrius Armalis, nuo šios savaitės Lietuvos keliautojams siūlantis visų Vokietijos organizatorių keliones už tokią pačią kainą, už kurią keliauja ir patys vokiečiai.

„Mūsų tikslas – parodyti, kad keliauti pigiai, bet tuo pačiu kokybiškai galima ne tik renkantis „paskutinės minutės” kelionių organizatorių paketus ar save įspraudžiant į sumažintus kokybės rėmus, bet ir tai keliones planuojant savarankiškai”, – sako U.Armalis.

Superkelionės.lt vadovas džiaugiasi, kad nuo šiol lietuviams galės pasiūlyti ne tik platesnį geografine prasme kelionių maršrutų pasirinkimą, bet ir suteiks galimybę išskirtinėmis sąlygomis rezervuoti viešbučius visame pasaulyje.

Prieš dešimtmetį veiklą pradėjusi įmonė šiandien savo biurus turi Vilniuje, Kaune, Jonavoje ir Anykščiuose. Pernai superkelionės.lt pasiekė 1.2 mln. eurų apyvartą. Turizmo bendrovė specializuojasi poilsinių kelionių visai šeimai srityje, aktyviai dalyvauja skatinant vietinį ir įvažiuojamąjį turizmą, yra partnerė tokių socialinių akcijų, kaip „Draugystė veža”, „Šalia mūsų”, skatina gamtinį, industrinį ir tvarųjį turizmą Lietuvoje.

Parašykite komentarą