„Samsung“ siūlo pristatymą į namus: užtikrins bekontaktę e. prekybą, pristatys nemokamai

Dėl įvesto karantino „Samsung Electronics Baltics“ praneša uždariusi keturias savo fizines parduotuves Lietuvoje. Norėdama apsaugoti savo klientus, darbuotojus ir jų artimuosius, kompanija prekybą dvi savaites vykdys tik internetu. Karantino laikotarpiu bendrovė užtikrins bekontaktį prekių atsiėmimą, kuris bus nemokamas.

Iki kovo 30 d., karantino Lietuvoje pabaigos, „Samsung Electronics Baltics“ laikinai uždaro savo parduotuves, esančias Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ bei Vilniaus prekybos centre „Panorama“.

Paskelbtas karantinas nesustabdo įmonės veiklos, o „Samsung“ darbuotojai dirba iš namų nuotoliniu režimu. Kompanija ragina visus piliečius būti atsakingiems, rūpintis ne tik savo, bet ir kitų sveikata, todėl saugiai apsipirkti neišeinant iš namų klientai galės internetinėje parduotuvėje www.samsung.com.

Vadovaudamasi rekomendacijomis kiek įmanoma vengti kontakto su kitais žmonėmis ir suprasdama Lietuvos gyventojų susirūpinimą dėl savo sveikatos, bendrovė vykdys nuotolinį klientų aptarnavimą ir užtikrins bekontaktį bei nemokamą prekių pristatymą. Taip pat atsižvelgus į esamą ekonominę situaciją, perkant internetu su specialiu kodu ASLIEKUNAMUOSE tam tikriems išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams bus suteikiama papildoma 10 proc. nuolaida.

Internetu įsigytos prekės Lietuvoje klientams bus pristatytos per „DPD“ kurjerių tarnybą arba į artimiausią „Omniva“ paštomatą.

Visi klientai, kurie turi klausimų ir toliau konsultuojami el. paštu info@samsung.lt. Daugiau informacijos ir visus atsakymus į dažnai užduodamus klausimus klientai ras interneto svetainėje www.samsung.com.

Taip pat bendrovė praneša, kad „Samsung“ prietaisų taisymą atliekantys autorizuoti aptarnavimo centrai visus įrenginius priims tik per kurjerių tarnybas. Telefonu gyventojai konsultuojami tik esant rimtiems prietaisų gedimams. Aptarnavimo centrų sąrašą galite rasti svetainėje www.samsung.com.

Parašykite komentarą