Viešoji konsultacija: VERT informaciją turės teikti ir izoliuoto darbo, avarijų prevencijos bei likvidavimo paslaugų teikėjai

Valstybinė energetikos reguliavimo taryba (VERT), siekdama surinkti būtiną informaciją apie gamintojus, kurių kainos yra reguliuojamos valstybės, teikia viešajai konsultacijai Energetikos, geriamojo vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo, paviršinių nuotekų tvarkymo įmonių informacijos teikimo taisyklių pakeitimo PROJEKTĄ – pastabas ir pasiūlymus teikite iki balandžio 7 d.

Esminis pakeitimas: numatyta pareiga gamintojams, teikiantiems izoliuoto elektros energetikos sistemos darbo ir (ar) totalios elektros energetikos sistemos avarijos prevencijos ar likvidavimo paslaugas, kurių kainos yra valstybės reguliuojamos, per 40 kalendorinių dienų nuo ataskaitinio pusmečio pabaigos pateikti VERT elektros energijos gamybos ir veiklos ataskaitą.

VERT ši informacija yra būtina vykdyti Energetikos įstatyme ir Elektros energetikos įstatyme numatytą pareigą atlikti elektros energijos rinkos priežiūrą ir stebėseną, teisės aktuose numatyta tvarka ir terminais skelbti stebėsenos ataskaitas.

⁎⁎⁎⁎⁎

  • Pastabas ir pasiūlymus teikite paštu Verkių g. 25C-1, Vilnius, LT-08223, faksu (8 5) 213 5270, el. paštu info@vert.ltarba per LR Seimo teisės aktų projektų informacinę sistemą.
  • Pastabų ir pasiūlymų teikimo terminas – iki 2020-04-07. 
  • Pateiktos pastabos ir pasiūlymai skelbiami rubrikoje „Viešosios konsultacijos„.

Parašykite komentarą