Prasmingų santykių viltį dovanojanti katalikiška pažinčių svetainė kitoLink.lt siunčia žinutę: „Izoliacija namuose neatima bendravimo džiaugsmo“

Koronavirusas uždarė mus namuose, bet negali atskirti mūsų nuo bendravimo. Tokią žinutę siunčia katalikiška pažinčių svetainė kitoLink.lt ir kviečia užsukti visus, ieškančius prasmingų pokalbių ir gilesnių ryšių.

„Šiuo neįprastu laiku, kada fiziškai esame atsiskyrę vieni nuo kitų, kitoLink.lt dovanoja bendravimo erdvę be koronaviruso visiems, ieškantiems sau bendrakeleivio santuokai. KitoLink.lt priklauso tarptautiniam katalikiškų pažinčių svetainių tinklui kathTreff – International, todėl svetainėje susitinka katalikai vienužiai iš daugiau nei 10 pasaulio šalių. Iki šiol už narystę tekdavo mokėti. Tačiau norėdami paskatinti priverstinėje izoliacijoje gyvenančius žmones daugiau bendrauti bent jau virtualiai, kviečiame pasinaudoti galimybe nemokamai bendrauti, palaikyti ryšį ir kurti draugystę, kuri gali nuvesti į santuoką, be jokio mokesčio net du mėnesius“, – kviečia svetainės įkūrėjai Jurgita ir Vytautas Saliniai.

Šiuo pasiūlymu galima pasinaudoti iki balandžio 13 d. užsiregistravus svetainėje ir aktyvavus savo profilį su kodu „NELIKSIU VIENAS“. 

Katalikiška pažinčių svetainė veiklą Lietuvoje pradėjo 2015 m. kovo 19 d. Per penkerius svetainės gyvavimo metus savo sutuoktinį svetainėje rado ir santuokos sakramentu savo meilę įtvirtino daugiau nei dvi dešimtys porų. „Negalėjau atsistebėti, kaip galingai ir subtiliai Dievas atsiunčia stebuklus… net internetu!“ – kai kurios jų dalinasi savo meilės istorijomis tam, kad padrąsintų vis dar ieškančius savo gyvenimo išrinktojo.

Parašykite komentarą