Specialiųjų tarnybų darbuotojai nemokama kava kviečiami vaišintis ir „Rimi“ parduotuvėse

Šventinį Velykų savaitgalį ir visą likusį karantino laikotarpį „Rimi“ tinklo express formato parduotuvėse policininkai, gaisrininkai, ugniagesiai ir visi specialiųjų tarnybų darbuotojai nemokamai vaišinami puodeliu kavos. Taip „Rimi“ išplečia paramą, kurią visą karantino laikotarpį jau teikia medicinos pagalbą organizuojančiųjų mobiliųjų patikros punktų, greitosios medicinos pagalbos stočių, visuomenės sveikatos biurų ir bendrojo pagalbos centro 112 darbuotojams bei jungiasi prie pirmose kovos su COVID-19 gretose stovinčiųjų palaikymo.

Plečia karantino laikotarpiu teikiamą paramą

„Atsakingų institucijų vadovams prakalbus apie galimą karantino sąlygų švelninimą, nusprendėme, jog nenusižengdami saugumo reikalavimams bei toliau atsakingai rūpindamiesi darbuotojų ir pirkėjų saugumu, galime atidaryti kavos zonas mūsų tinklo mažosiose parduotuvėse. Jose kviečiame nemokamai kava pasivaišinti specialiųjų tarnybų darbuotojus, nes gerai suprantame, ką reiškia šiuo įtemptu laikotarpiu būti tais, kurių atsakingas darbas kritiškai svarbus visos šalies gyventojams. Taip pat žinome, kaip svarbu jausti palaikymą ir supratimą“, – sako „Rimi Lietuva“ generalinis direktorius Giedrius Bandzevičius.

Kiekvieną dieną darydama viską, kad užtikrintų darbuotojų saugumą ir būtinų prekių prieinamumą gyventojams, dalį laiko ir energijos visą karantino laikotarpį „Rimi Lietuva“ skiria beveik 1500 medicinos pagalbą organizuojančių darbuotojų aprūpinimu sveikais užkandžiais. Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje bei Alytuje juos reguliariai pasiekia švieži ir džiovinti vaisiai, riešutai, energijos batonėliai ir geriamas vanduo, o nuo praėjusio savaitgalio nemokama kava Vilniuje ir Kaune vaišinami medikai, policininkai, ugniagesiai, muitinės ir Valstybės sienų apsaugos tarnybų darbuotojai. Atėjus į parduotuvę su uniforma ar pateikus darbo pažymėjimą, jiems, kaip ir kavą įsigyjantiems pirkėjams, vienkartinį kavos puodelį paduoda parduotuvės darbuotojai.

Po Velykų keičiasi dalies parduotuvių darbo laikas

Nemokama kava specialiųjų tarnybų darbuotojai kviečiami vaišintis express formato „Rimi“ parduotuvėse, esančiose Vilniuje, Didžioji g. 28 ir daugiafunkciame komplekse „Live Square“, bei Kaune, Laisvės prospekte. Nuo rytojaus, balandžio 14 d., keičiasi šių ir dalies kitų „Rimi“ parduotuvių darbo laikas: „Rimi“ Vilniuje, Didžiojoje gatvėje ir Užupyje, visomis savaitės dienomis dirbs ilgiau – nuo 9 iki 21 val. Taip pat nuo rytojaus dirbs ir „Rimi“, esanti prekybos centre „Domus Pro“. Po Velykų, anksčiau, t.y. 9 val., darbą pradės ir iki 21 val. pirmadieniais-šeštadieniais dirbs „Rimi“ Vilniuje, Kedrų gatvėje, ir prekybos miestelyje „Nordika“. Taip pat Klaipėdoje, Dituvoje ir Slengiuose, bei Palangoje. Sekmadieniais šios parduotuvės dirbs iki 20 val.

Valanda vėliau nei iki šiol karantino laikotarpiu, t.y. nuo 10 val., darbą nuo rytojaus pradės, bet ilgiau, iki 21 val., visomis savaitės dienomis dirbs „Rimi“ express formato parduotuvės „Live Square“ komplekse, Vilniuje, bei Laisvės prospekte, Kaune. Tuo tarpu Vilniuje, Antakalnyje ir Pašilaičiuose, veikiančios „Rimi“ darbą visomis savaitės dienomis pradės anksčiau, t.y. 9 val. ir dirbs iki 20 val., išskyrus sekmadienius, kai užsidarys anksčiau, 17 val. Visos kitos „Rimi“ dirbs karantino laikotarpiu numatytu grafiku – nuo 9 iki 20 val. Trys budinčios parduotuvės – Vilniuje, Šiaurės miestelyje, Kaune, pirkinių centre „Savas“ ir Klaipėdoje, prekybos centre „Arena“ – ir toliau dirbs budinčiu režimu: nuo 8 iki 22 val.

Parašykite komentarą