„Genome“ naikina paslaugų mokesčius visiems mažos rizikos verslams COVID-19 pandemijos metu

Genome”, finansinių technologijų (fintech) įmonė, veikianti kaip finansinė ekosistema asmeninėms ir verslo reikmėms, šiandien paskelbė svarbų atnaujinimą. „Genome“ demonstruoja paramą visoms bendrovėms, kurios, pereidamos prie elektroninės prekybos, susidurs su sunkumais prekiaudamos fizinėmis prekėmis. Visiems mažos rizikos verslams, kurie jau naudojasi „Genome“, ir naujiems mažos rizikos klientams ši fintech bendrovė nemokamai atidarys verslo sąskaitą ir panaikins visus mėnesinius sąskaitos mokesčius kitiems 3 mėnesiams. Taigi, verslo savininkai gali pradėti ir vystyti savo verslą net greičiau nei prieš pandemiją.

Šis pasiūlymas bus labai naudingas maisto paslaugas teikiančioms bendrovėms, žaislais, elektronika, buitine technika ir pramogų sistemomis prekiaujančioms įmonėms, švietimo platformoms ir t.t. „Genome“ API sąsają nesunku integruoti, o prekybininko sąskaitą atidaryti ir visas kitas paslaugas galima gauti vien internetu, taigi, vos per kelias dienas galite pradėti priimti mokėjimus iš savo svetainės klientų, nereikia kreiptis į fizinį banką. Verslo savininkai gali atidaryti verslo banko sąskaitą, atidaryti prekybininko sąskaitą, integruoti API, gauti mokėjimus ir gauti naudos iš tiesioginių išmokų – visa tai saugiai iš savo namų.

Kas gali kreiptis? „Genome“ paskelbė, kad visi esami mažos rizikos verslo klientai neturės mokėti jokių mėnesinių sąskaitos mokesčių, taigi, jei jūs esate vienas iš jų – iš jūsų pusės nereikia atlikti jokių veiksmų. Jei planuojate prisijungti prie „Genome“ ir kreiptis dėl verslo sąskaitos, įsitikinkite, kad verslo sritis, kurioje dirbate, klasifikuojama kaip mažos rizikos, o įsisteigimo šalis taip pat vertinama kaip mažos rizikos; galite patikrinti tai „Genome“ svetainėje. Atkreipkite dėmesį, kad specialios sąlygos netaikomos įmonėms, kurios veikia rizikingai. Norėdami sužinoti daugiau, apsilankykite įkainių puslapyje.

„Genome“ yra Lietuvos Banko licencijuota elektroninių pinigų įstaiga, įkurta 2018 metais. Jos specializacija – internetinės finansinės paslaugos asmeniniams ir verslo poreikiams patenkinti: verslo, atsiskaitymų ir prekybininkų IBAN sąskaitų atidarymas, teikiant galimybę atlikti SEPA ir SWIFT pervedimus, atlikti valiutos keitimą, taip pat atlikti mokėjimą kreditinėmis kortelėmis ir visais kitais alternatyviais mokėjimo būdais. Norėdami gauti išsamesnės informacijos, apsilankykite jų svetainėje.

Originali pranešimo versija tinklapyje businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200414005054/en/

Parašykite komentarą