„GetSwift“ siūloma SaaS platforma padeda aprūpinti maistu pažeidžiamiausius JAV Floridos valstijos gyventojus

„GetSwift Limited“ („GetSwift“ arba „Bendrovė“), pirmaujanti SaaS – programinės įrangos ir jai palaikyti reikalingos infrastruktūros – logistikos technologijų tiekėja, didžiuojasi galėdama pasiūlyti JAV Floridos valstijai reagavimo į krizę programą, skirtą palaikyti kasdienį maisto tiekimą koronaviruso pandemijos metu.

Nuo pirmadienio, balandžio 13 dienos, „GetSwift“ teikia užsakymų valdymo, pristatymo ir maršrutų valdymo palaikymo paslaugas, kad padėtų aprūpinti vyresnio amžiaus valstijos gyventojus ir kitus asmenis, kurie negali patys gauti maisto produktų. „GetSwift“ bendradarbiaus su labdaros organizacijomis „Feed The Need of Florida“ ir „Meals of Love“, Floridos vyresnio amžiaus žmonių reikalų departamentu bei restoranų grupe „4R Restaurant Group“, kur valdo „4 Rivers Smokehouse“ restoranus. Restoranai tieks šviežiai pagamintus patiekalus septynias dienas per savaitę.

„Džiaugiamės galimybe bendradarbiauti su Floridos valstija, „Meals of Love“, „Feed the Need of Florida“ ir „4R Restaurant Group” įgyvendinant tokią svarbią iniciatyvą ir padedant pažeidžiamiems valstijos gyventojams šiuo nepaprastu metu. Sieksime padėti ir visoms kitoms valstijoms, kurios įgyvendina panašias priemones. Atėjo metas išlikti vieningiems, nes kaip tauta susiduriame su vienu didžiausių iššūkių“, – pareiškė „GetSwift“ vadovas Bane‘as Hunteris.

Niujorke įsikūrusi „GetSwift“ teikia pristatymo logistikos ir personalo valdymo paslaugas Jungtinėse Valstijose ir visame pasaulyje. Be restoranų, „GetSwift“ aptarnauja įvairių pramonės šakų įmones, pradedant biliardo stalų gamintojais ir baigiant propano balionų pristatymo paslaugomis ar viešosios infrastruktūros įmonių aptarnavimu.

Pagalbos tarnyba veiks visose 67 Floridos apygardose. Bendros sutarties vertės negalima įvertinti dėl nežinomo bendro patiekalų, kurie bus patiekiami kiekvieną dieną, skaičiaus.

„4 Rivers Smokehouse“ kartu su kitais Floridos restoranais pertvarkys maisto gamybos įrenginius, kad galėtų kasdien ekonomiškai gaminti maistą.

„Visa mūsų komanda tikisi bendradarbiauti su Floridos restoranais, kad atremtų kilusį iššūkį ir užtikrintų galimybę valstijos gyventojams gauti maisto, – pareiškė „4R Restaurant Group“ vyriausiasis informacijos pareigūnas Skipas Kimpelis. – Šis plataus užmojo siekis nebūtų įmanomas be „GetSwift“ technologijų, kurios padės organizuoti užsakymus, planuoti vairuotojų laiką ir pasirūpinti logistika, kad būtų užtikrintas savalaikis ir tikslus maisto pristatymas.“

„4 Rivers“ dalyvauja iniciatyvoje per „Feed The Need“ programą, kurią parengė pelno nesiekianti organizacija „4Roots“, iekianti užtikrinti aprūpinimą maistu centrinėje Floridos dalyje.

Šį pranešimą patvirtino ir leidimą jį paskelbti suteikė „GetSwift“ direktorių valdyba.

Apie „GetSwift Limited“

Pasaulinės logistikos optimizavimo technologijos

„GetSwift“ yra pasaulinė pristatymų valdymo automatizavimo sprendimų lyderė. Įvairių įmonių, vietos bendrovių bei pramonės šakų verslų tiekimo grandinės visame pasaulyje priklauso nuo SaaS platformos, siekiant užtikrinti pastebimumą, atskaitomybę, efektyvumą ir sutaupyti lėšų. „GetSwift“ būstinė įsikūrusi Niujorko mieste, o bendrovės akcijomis prekiaujama Australijos vertybinių popierių biržoje. Norėdami gauti daugiau informacijos, apsilankykite GetSwift.co.

„GetSwift“ yra auganti įmonė, todėl susiduria su įvairiais iššūkiais. Bendrovė kol kas nėra pelninga ir nėra garantijų, kad tokia taps. Bendrovės verslas ir įvairūs investavimo aspektai išsamiau aptarti Australijos vertybinių popierių biržai pateiktose paraiškose. Investuotojus raginame susipažinti su smulkesne šiose paraiškose pateikta informacija.

Pirminė pranešimo versija pateikiama

businesswire.comhttps://www.businesswire.com/news/home/20200414005614/en/

Parašykite komentarą