„Žmonės ne sau“: teatralų padėkos koncertas dirbantiems pandemijos metu

Renginio tipas: Renginys
Renginio data: Sekmadienis, 2020 m. balandžio 19 d.
Renginio pradžia: 14:00
Renginio pabaiga: Sekmadienis, 2020 m. balandžio 19 d.
Renginio vieta: Nacionalinis Kauno dramos teatras

Nacionalinis Kauno dramos teatras dovanoja padėkos koncertą mūsų dienų herojams – skirtingų tarnybų ir sferų žmonėms, susiduriantiems su koronaviruso pavojumi. Koncertas ,,Žmonės ne sau“ bus transliuojamas balandžio 19 d. 14 val. Teatras ONL1INE ir portale KAS VYKSTA KAUNE bei televizijoje „Pūkas TV“.

Nuoširdus teatralų padėkos koncertas skiriamas žmonėms, kurie kiekvieną dieną stoja akistaton su viruso pavojumi: pašto darbuotojams, parduotuvių kasininkams, policininkams, viešojo transporto ir kitų tarnybų atstovams ir, žinoma, medikams. Šiuo metu nuščiuvęs teatras ir jo darbuotojai nori nuoširdžiai padėkoti žmonėms, dėl kurių atsidavimo mes esame sotūs, sveiki ir saugūs.

Koncertinės programos dalyviai: Nacionalinio Kauno dramos teatro aktoriai.

Muzikinius kūrinius atliks aktoriai: Henrikas Savickis, Aistė Zabotkaitė, Andrius Alešiūnas.

Prozos ir poezijos kūrinių ištraukas skaitys aktoriai: Gintautas Bejeris, Saulius Čiučelis, Inga Mikutavičiūtė, Andrius Gaučas, Daiva Čepauskaitė, Egidijus Stancikas.

TEATRAS ONL1INE TV galite stebėti paspaudus nuorodą www.tiny.cc/TeatroTV balandžio 19 d. 14 val., arba užsukę į Nacionalinio Kauno dramos teatro Feisbuko paskyrą.

KAS VYKSTA KAUNE balandžio 19 d. 14 val.

PŪKAS TV balandžio 19 d. (sekite programą).

Nacionalinio Kauno dramos teatro informacija

Parašykite komentarą