Šalies vadovas pasveikino Karalienę Elžbietą II gimimo dienos proga

Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda savo ir visų Lietuvos žmonių vardu nuoširdžiai pasveikino Jos Didenybę Karalienę Elžbietą II gimimo dienos proga.

„Džiaugiuosi, kad Lietuva ir Jungtinė Karalystė glaudžiai bendradarbiauja tiek dvišaliu lygmeniu, tiek tarptautinėse organizacijose. Esame dėkingi Jungtinei Karalystei už pagalbą užtikrinant saugumą mūsų regione – Jūsų kariai jau šeštą kartą dalyvauja Baltijos šalių oro erdvę saugančios NATO oro policijos misijoje. Esame pasiruošę toliau tęsti ir stiprinti mūsų šalių sėkmingą bendradarbiavimą saugumo, užsienio politikos, ekonomikos, prekybos, kultūros, mokslo ir švietimo srityse“, – rašoma Prezidento sveikinime.

Šalies vadovas išreiškė viltį, kad pasaulį ištikusi pandemijos krizė netrukus bus įveikta, o mūsų žmonių nuoširdi draugystė ir bendros iniciatyvos dar labiau sustiprins glaudų mūsų šalis siejantį ryšį.

Valstybės vadovas Karalienei ir visai Karališkajai Šeimai bei visiems Jungtinės Karalystės gyventojams palinkėjo susitelkimo, vilties ir gerovės, o ypač šiuo viso pasaulio tautoms nelengvu pandemijos laikotarpiu – sveikatos ir stiprybės.

Parašykite komentarą