STATYBŲ INDUSTRIJOS ATEITIS – BEKONTAKTIS REMONTAS.

Pranešimas spaudai

2020.05.20

Karantinui perdėliojus žmonių prioritetus būdų prisitaikyti prie pasikeitusių klientų įpročių ieško ne tik prekybos sektoriai, tačiau ir statybinių darbų rangovai. Remonto ar įrengimo procese dalyvauja ypatingai daug žmonių – pradedant užsakovu, baigiant dizaineriais, darbų vadovais, meistrais. Kontaktuoti reikia daug, vienu metu objekte dirba po kelis žmones. Vis dėlto,  kompleksiniai remonto darbai jau dabar organizuojami be kontakto ir panašu, kad taps įprastu reiškiniu ateityje. 

Lietuvoje – vis populiariau

Statybų ir remonto darbų įmonė UAB „Regina ir Co“ jau kurį laiką atlieka bekontakčius remontus, kurie, pasak  įmonės vadovo, karantino metu tapo ypač aktualūs. Įmonės vadovas Vaidas Misius teigia, kad bekontaktis remontas ne tik užtikrina visus saugumo reikalavimus, tačiau palengvina ir pačių užsakovų gyvenimą. „Jau kurį laiką atliekame remonto darbus išvengdami tiesioginio kontakto. Išlaikome visus saugumo reikalavimus, o taip pat sutaupome labai daug laiko pačiam užsakovui. Viskas išties labai paprasta. Klientui tereikia palikti raktus, o tolimesnį įrengimo darbą atliekame mes. Įgyvendiname tiek architekto ar dizainerio paruoštą projektą, tiek ir deriname interjero detales individualiai – buitinė, elektroninė technika, baldai, audiniai, dekoro elementai, viską suderiname nuotoliniu ir klientui patogiu būdu. Visos dizainerių ar specialistų konsultacijos, techninių klausimų sprendimas vyksta be tiesioginio kontakto“. V. Misius taip pat neatmeta galimybės, kad tokiu būdu bus įrengiamos ne tik privačios, tačiau ir komercinės patalpos. 

Įperkama paslauga gyventojams

Nors bekontaktis remontas skamba, kaip brangi paslauga, UAB „Regina ir Co“ vadovas ramina, jog tai tikrai įperkama paslauga. „Per daugiau nei dvidešimt metų veiklos įrengėme ir remontavimo pačias įvairiausias patalpas – tek komercinės paskirties, prekybos centrus, viešąsias erdves, bažnyčias, net ir Trijų kryžių kalną dažėme! Bet taip pat ir virš šimto privačių objektų – naujos bei senos statybos butų, namų, sodybų. Neskirstome klientų į mažus ar didelius. O remontas visada bus kompleksinis procesas, nepaisant didelis ar mažas, visus remonto darbus reikia atlikti prisitaikant prie užsakovo bei sudaryti visas sąlygas saugiam jo atlikimui. Reikia suprasti, kad bekontaktis remontas taps absoliučiu standartu, todėl tai tikrai įperkama paslauga gyventojams“ – sako V.Misius.  

UAB „Regina ir Co“ – statybų ir remonto darbų įmonė, jau daugiau, nei dvidešimt metų teikianti  kokybiškas statybų ir remonto darbų paslaugas. Įmonės įrengė daugiau nei 1000 privačių bei komercinių objektų Lietuvoje, Latvijoje, Baltarusijoje, renovavo virš 50 viešosios paskirties objektų. Iilgametė patirtis leido suburti profesionalių meistrų brigadas. Vienodai dėmesingai ir greitai atliekami tiek didelių tiek smulkių užsakymų darbai, kuriems suteikiama aukšto lygio po remontinė priežiūra.

Kontaktai :

UAB „Regina ir Co“. Generalinis Direktorius

Vaidas Misius

+370 650 15516

info@reginairco.lt

Parašykite komentarą