EA įkrovimo stotelės Lietuvoje: „Caverion“ tampa tarptautiniu „IONITY“ partneriu

Elektromobilių įkrovimo tinklą plėtojanti „IONITY“ partnerystę su „Caverion“ perkelia į tarpautinį lygį. „Caverion“ bus atsakinga už itin didelės galios elektromobilių stotelių transformatorių priežiūrą 5-iose Europos šalyse – Norvegijoje, Suomijoje, Latvijoje, Estijoje ir Lietuvoje.

„Įgyvendindami įkrovimo stotelių projektą, mes ieškojome tarptautinių partnerių, kurie galėtų mums pasiūlyti patikimą, profesionalų ir greitą, užtikrintos kokybės aptarnavimą. Su „Caverion“ partnerystė prasidėjo Norvegijoje, o šiandien, remdamiesi teigiama patirtimi, esame pasirengę žengti kitą partnerystės žingsnį.“, – sako Janas Haugenas Ihle, „IONITY“ ES Šiaurės regiono vadovas.

Norint išlaikyti didelės galios įkrovimo stoteles, reikalinga ypatinga techninė kompetencija ir patirtis. Sutartinius įsipareigojimus centralizuotai valdo „Caverion“ korporacija, o priežiūra patikėta kiekvienos šalies vietiniams ekspertams. „Caverion“ komandos įdirbis ir neeilinės kompetencijos technologijų srityje įgalina įmonę tapti patikimiausiais partneriais visoje Europoje.

„Didžiausia „Caverion“ ir „IONITY“ partnerystės stiprybė – vieninga vizija bei sutampančios vertybės: kiekvienu savo darbu siekiame judėti link darnios, tvarios ir inovatyvios ateities. Esu įsitikinęs, kad tai taps pavyzdiniu bendradarbiavimo atveju ir leis užtikrinti išskirtinės kokybės patirtį galutiniam vartotojui“ – dalinasi „Caverion Lietuva“ generalinis direktorius Egidijus Šydeikis.

„IONITY“ įkrovimo stotelės Lietuvoje – Panevėžio aplinkkelyje, Kauno rajone bei Kryžkalnyje – elektromobilių vairotojams ilgų atstumų keliones pavers realybe. Net 350 kW galios stotys, 100% naudojančios tik atsinaujinančios energijos išteklius, suteiks galimybę įkrauti EA mažiau nei per 20 minučių. O „Caverion“ ir „IONITY“ partnerystė užtikrins, kad paslauga būtų suteikiama greitai, kokybiškai, o svarbiausia – saugiai.

Parašykite komentarą