Lietuvoje atidaryta sparčiausiai Europoje auganti elektroninė mados parduotuvė

Europoje lyderiaujanti elektroninės komercijos įmonė „About you“ tęsia savo sėkmingą tarptautinę plėtrą ir Lietuvos rinkai atidaro e. parduotuvę aboutyou.lt.

„About you“ aktyviai bendradarbiauja su įvairiais žinomais žmonėmis ir nuomonės formuotojais (pavyzdžiui, pasaulio scenas užkariaujančia atlikėja INNA), ne išimtis ir Lietuva – naujos e. parduotuvės atidarymo kampanijoje dalyvauja Karolina Meschino, Indrė Stonkuvienė, Ieva Mackevičienė, Indrė Morkūnienė bei eilė kitų Lietuvoje puikiai pažįstamų veidų.

„About you“ – Europoje pirmaujanti elektroninė parduotuvė, kurioje kiekvienas gali atrasti madingų prekių bei įkvėpimo šaltinių ir susikurti individualų stilių. Lietuvos rinkai skirtoje e. parduotuvėje bus siūlomas platus, daugiau nei 100 000 produktų apimantis, asortimentas, vienysiantis daugiau nei 600 prekių ženklų, kurių dalis Lietuvos rinkoje taps prieinami pirmą kartą.

Kaip ir kitose šalyse, „About you“ Lietuvoje siūlo daugybę privalumų, tarp kurių – nemokamas pristatymas ir 100 dienų nemokamo grąžinimo teisė, kurie suteiks pirkėjams galimybę laisviau užsisakyti prekes ir be finansinių įsipareigojimų jas pasimatuoti savo namuose, ir galimybė už prekes atsiskaityti tiek internetu, tiek apmokant pristatymo metu.

„Lietuvoje matome didelį potencialą e. prekybai. Tikimės čia augti itin greitai – per trumpą laiką tapti rinkos lyderiu internetinių mados ir stiliaus parduotuvių segmente. Lietuvos pirkėjams turime ką pasiūlyti – lengvai naudojama platforma, itin platus asortimentas, puikiai pažįstami prekių ženklai ir išskirtiniai, Lietuvos parduotuvėse anksčiau nematyti dizaineriai, galimybė siųstis ir grąžinti prekes nemokamai“,- teigia Tarekas Mülleris, vienas iš „About you“ įkūrėjų ir vadovų.

„About you“ yra Hamburge įsikūrusi europinė mados bei technologijų įmonė, kurią 2014 m. įkūrė jauni skaitmeninės verslininkystės entuziastai Sebastianas Betzas (29 metų), Tarekas Mülleris (31 metų) ir Hannesas Wiese‘as (38 metų). Vos per 6 metus įmonė išaugo į vienus didžiausių Europos rūbų ir aksesuarų pardavėjų, kurių metinis pelnas 2019-2020 m. siekė 742 mln. eurų. Neseniai veiklą pradėjusi Čekijoje ir Slovakijoje, „About you“ per kelias savaites sugebėjo tapti rinkos lydere šiose šalyse.

Be to, „About you“ yra vienas greičiausiai besiplečiančių elektroninės komercijos startuolių Europoje. Įmonė spėjo tapti vienu iš keleto šio regiono „vienaragių“ – įmonės vertė viršija vieną milijardą JAV dolerių.

Apie  ABOUT YOU

„About you“ skaitmenizuoja tradicinį apsipirkimo kelią ir kuria suasmenintą pirkimo patirtį išmaniajame telefone. Mados ir stiliaus elektroninė parduotuvė prisitaiko prie kiekvieno kliento individualaus stiliaus siūlydamas tik jam (jai) tinkamus rūbus ar jų derinius. Visas dėmesys „About you“ platformoje skiriamas klientui, skatinant jį nebijoti atskleisti save per asmeninį stilių.

Šalia įvairių įkvepiančių derinių ir rūbų kolekcijų „About you“ puslapyje ir programėlėje kiekvienas pirkėjas nuo 18 iki 49 metų ras platų rūbų, aksesuarų ir avalynės asortimentą, kuriame – daugiau nei 100 000 prekių ir daugiau nei 600 prekių ženklų. „About you“, turinti daugiau nei 15 milijonų aktyvių vartotojų, yra viena didžiausių mados ir gyvenimo būdo platformų Europoje. Mados ir technologijų bendrovės apyvarta 2019-2020 m. siekė 742 milijonus eurų, o metinės pardavimų apimtys viršija 2,5 milijardus eurų. Vertinama daugiau nei vienu milijardų JAV dolerių, „About you“ yra pirmasis Hamburge įkurtas vienaragis.

ABOUT YOU GmbH buvo įkurta 2014 m. kaip „Otto Group“ dukterinė įmonė ir toliau yra šios įmonių grupės dalis. Įmonės vadovų komandoje – verslininkai ir skaitmeninės komunikacijos ekspertai Tarekas Mülleris (31 m., sritys – rinkodara ir prekės ženklai), Sebastianas Betzas (29 m., technologijos ir produktai) ir Hannesas Wiese‘as (38 m., procesai ir finansai).

Daugiau informacijos apie įmonę: corporate.aboutyou.de.

Parašykite komentarą