Nemuno „Pakrantėje“ – ne tik maistas bei muzika, bet ir išskirtinė prekybos erdvė

Vasaros pradžioje Nemuno saloje atsivėrė „Pakrantė“ – išskirtinė maisto, pramogų ir laisvalaikio erdvė po atviru dangumi. Greta Kauno „Žalgirio“ arenos įsikūręs naujas kauniečių ir miesto svečių traukos centras lankytojus jau keletą savaičių vilioja platų asortimentą siūlančia maisto zona, populiarių atlikėjų koncertais bei jaukiomis poilsio ir susitikimų erdvėmis. Nuo birželio vidurio, kiekvieną penktadienį bei šeštadienį Nemuno saloje apsilankiusių miestiečių lauks ir nauja apsipirkimo erdvė – „Pakrantės“ mugė.

Mugė startuos jau birželio 19 dieną, artėjant Joninių šventei. Jau šį penktadienį ir šeštadienį mugė kvies susipažinti, o patikus ir įsigyti, unikalių šalies kūrėjų, amatininkų, prekybininkų gaminių ar net paslaugų.

„Naujoji „Pakrantė“ kauniečiams ir miesto svečiams pasiūlė tai, ko mieste šiltomis vasaros dienomis ieškome kiekvienas: smagią ir gražią erdvę po atviru dangumi, platų gardaus maisto asortimentą, nuotaiką keliančią muziką bei pramogas. Savo ruožtu mes nusprendėme ją dar šiek tiek paįvairinti, lankytojams suteikiant galimybę atrasti naujų, įdomių ir kokybiškų produktų. Juk turiningas apsipirkimas taip pat yra pramoga! Tikimės, kad „Pakrantės“ mugė kauniečiams ir miesto svečiams padės ne tik išsirinkti originalius produktus, bet ir suteiks daug džiaugsmo bei pakilios nuotaikos“, – sako mugę organizuojančios UAB „Ekspozicijų centras“ vadovas Erikas Piskunovas.

Nuo maisto įdomybių iki stiliaus ir namų aksesuarų

Kiekvieną vasaros savaitgalį greta „Žalgirio“ arenos esančioje Nemuno pakrantės dalyje atsiversianti moderni ir šiuolaikiška mugė lankytojams bus pasiekiama nemokamai.

Mugėje miestiečiai ir Kauno svečiai ras įvairių gardžių, ekologiškų ar net augalingų maisto ir gėrimų produktų, galės įsigyti išskirtinių aprangos, avalynės ar galanterijos gaminių, pasipuošti unikalaus dizaino aksesuarais bei juvelyrika. Taip pat – surasti naudingų ir gražių atributų namams bei augalų sodui. Iš viso planuojama sulaukti netoli pusės šimto prekybininkų ir gamintojų iš skirtingų šalies bei regiono kampelių.

Greta mugės „Pakrantėje“ jau veikia maisto vagonėlių zona, siūlanti platų asortimentą šiandien itin populiarių, vadinamojo gatvės maisto, patiekalų. Taip pat „Pakrantėje“ įrengtoje erdvėje kiekvieną savaitgalio dieną vyksta žinomų atlikėjų bei grupių pasirodymai.

„Pakrantės“ mugė kauniečiams ir miesto svečiams bus atvira vasaros penktadieniais ir šeštadieniais, nuo 11 val. 30 min. iki 20 val. Tuo tarpu maisto ir pramogų zona – kiekvieną vasaros ketvirtadienį, penktadienį ir šeštadienį, 11 val. 30 min. iki 23 val.

Daugiau informacijos galima rasti ČIA.

Parašykite komentarą