Pajamų deklaravimui artėjant į pabaigą, VMI Vilniuje bei Kaune dirbs ir laisvadieniais

Iš anksto užsiregistravę klientai bus priimami papildomai birželio 20, 24, 27 dienomis

2020 m. birželio 18 d., Vilnius. Valstybinė mokesčių inspekcija (toliau – VMI) informuoja, kad artėjant pajamų deklaravimo ir mokesčio mokėjimo terminui – liepos 1 d., į gyvas konsultacijas atvykstančius iš anksto užsiregistravusius gyventojus VMI aptarnavimo padaliniai Vilniuje bei Kaune priims ir numatytais laisvadieniais: birželio 20 d. (šeštadienis), birželio 24 d. (trečiadienis), birželio 27 d. (šeštadienis).

Registracijų tvarka nesikeičia – vietos rezervuojamos telefonu.

Pažymima, kad siekiant užtikrinti atvykstančių klientų ir darbuotojų saugumą, ir toliau bus ribojami klientų srautai – priimami tik iš anksto telefonu užsiregistravę klientai. Vizitams numatytais laisvadieniais galima registruotis jau nuo šiandien.

Registracijos atvykimui į AVMI padalinius vykdomos specialiai tam skirtais regioniniais telefonų numeriais, kurie skelbiami čia. Atkreipiame dėmesį, kad papildomais numeriais teikiamos ir individualios telefoninės konsultacijos mokesčių klausimais.

Įprastomis darbo dienomis – ir išsamios konsultacijos telefonu.

Primename, kad kilus klausimams dėl kasmetinio pajamų deklaravimo ar individualios veiklos registravimo/išregistravimo, pasikonsultuoti galima ne tik atvykus į VMI padalinius, bet ir paskambinus bendruoju Mokesčių informacijos telefonu 1882 ar kitais papildomais telefonų numeriais, kurie skelbiami VMI interneto svetainėje.

Savarankiškai aktualią informaciją, paaiškinimus, atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus galima rasti VMI interneto svetainėje www.vmi.lt ir VMI vaizdo kanale. Išsami informacija apie pajamų deklaravimą pasiekiama adresu https://www.vmi.lt/cms/deklaravimas-uz-2019-m. Aktuali informacija skelbiama ir oficialiame VMI socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje: www.facebook.com/Valstybinemokesciuinspekcija.

Parašykite komentarą