„Gintarinės vaistinės“ skaitmeniniams pardavimams vadovaus A. Bejeris

Vienas didžiausių Lietuvoje vaistinių tinklų – „Gintarinės vaistinė“ – stiprina skaitmeninių pardavimų sprendimus. Už tai bus atsakingas pastaruoju metu banke „General Financing“ dirbęs Aurimas Bejeris.

A. Bejeris birželio 29 dieną pradeda dirbti skaitmeninių pardavimų vadovu įmonėje „Limedika“, kuri „Gintarinės vaistinės“ tinklui teikia vaistų logistikos ir saugojimo, technologijų bei konsultacijų paslaugas.

Iki tol jis dirbo „General Financing“, „Senukų“ prekybos tinklą valdančioje įmonėje „Kesko Senukai Lithuania“ bei kitose įmonėse.

„Tikiu, kad įgyta 7 metų vykdomojo vadovo patirtis dideliuose elektroninės komercijos projektuose mažmeninės prekybos ir finansų sektoriuose leis prisidėti maksimaliai atskleidžiant mažmeninės vaistų prekybos potencialą. Mažmeninė farmacijos sritis šiuo metu išgyvena savo piką ir koronaviruso pandemija tik įrodė, kaip svarbu stiprinti šios srities skaitmeninius pardavimus bei padaryti juos patogius vartotojui, nes bet kuriuo momentu jie gali tapti kritiškai svarbūs aprūpinant visuomenę būtiniausiomis farmacijos priemonėmis“, – sako A. Bejeris.

Tarp naujojo „Limedikos“ skaitmeninių pardavimų vadovo tikslų yra užtikrinti elektroninių pardavimų strategiją bei plėtrą, taip pat geriausią e. parduotuvės vartotojų patirtį.

Tai, kad šis segmentas yra ypač svarbus rodo ir gintarine.lt pardavimai, kurie šių metų pradžioje buvo 70 proc. didesni lyginant su praėjusiais metais. 

A. Bejeris yra Kauno technologijos universiteto komunikacijos ir informacijos bakalauras. Per savo karjerą jis įgyvendino nemažai svarbių skaitmeninės transformacijos projektų, mobilių aplikacijų kūrimo programų, dirbo ne tik su Lietuvos, bet ir užsienio rinkomis.

Su „Gintarinės vaistinės“ prekės ženklu Lietuvoje dirba 260 vaistinių. Jose dirba 960 žmonių, per metus aptarnaujama daugiau nei 10 mln. klientų.

Parašykite komentarą