Kodėl taip elgiasi Vokietijos kanclerė ???

.

.

Paskutinės naujienos:
.
 Rusijos imperatorius V. Putinas telekanalui CBS  pareiškė, kad „nėra kito kelio    sprendžiant Sirijos krizės problemą, kaip stiprinti egzistuojančius valdžios institutus ir suteikiant jiems  pagalbą  kovoje su terorizmu“.
.
O nedaug prieš tai Vokietijos kanclerė A. Merkel pareiškė, kad Sirijos prezidentas B. Asadas turi būti įtrauktas į konflikto šioje valstybėje sureguliavimo procesą.
.
O kai Rusija aneksavo  Krymą ir  sukūrė  dvi, taip vadinamas,  Novorosijos, respublikas,  ta pati A. Merkel, pasitelkusi     Prancūzijos prezidentą, nepasitarusi  su kitomis ES valstybėmis, puolė talkininkauti Rusijai Ukrainos skaldymo procese.
.

Ta pati A. Merkel savo pareiškimu, kad Vokietija priims visus pabėgėlius, paskatino jų antplūdį į Europą.
.
O praeitą savaitę Achmato Kadyrovo regionalinis fondas pranešė, kad Vokietijos mieste Kilyje jis  900 sirų pabėgėlių surengė pietus prašmatniame restorane, į kurį pastarieji buvo pristatyti autobusais.
.
Penktadienį tokia akcija turėjo būti pakartota dar 1000 sirų pabėgėlių …….
  .
Pridėjus dar tai, kad dujotiekio „Šiaurės srautas“ pajėgumai bus didinami, Rusijos ir Vokietijos glaudus bendradarbiavimas akivaizdus.
.
Kodėl taip elgiasi Vokietijos kanclerė, kas gi dedasi su ta galingiausia Europos valstybe ??? ??
.
Ar A. Merkel tokiu būdu gina Vokietijos, kuri beje yra ES ir NATO narė…., interesus, ar yra ir kitos priežastys ???
.
Viena iš jų gali būti tai, kad jaunystėje A. Merkel   bendradarbiavo su  Rytų Vokietijos saugumo tarnyba „Stasi“ ( tarimas – ‘Štazi’) ………………….

 

.

Parašykite komentarą