Seimo Pirmininkės komandoje darbą pradėjo nauji patarėjai

Nuo šiandien Seimo Pirmininkės Loretos Graužinienės vyresniojo patarėjo ryšiams su visuomene pareigas pradeda eiti Rosvaldas Gorbačiovas.

Pastaraisiais metais R. Gorbačiovas dirbo finansų ministro Rimanto Šadžiaus patarėju, taip pat Nacionaliniame kraujo centre, vadovavo moterų krepšinio komandai „Kibirkštis“. Anksčiau jis dirbo LNK ir TV3 televizijose, dirbo įvairių verslo bendrovių ryšių su visuomene atstovu ir komunikacijos vadovu, yra dirbęs Prezidento Rolando Pakso komandoje. Užsiėmė politine ir visuomenine veikla.

Nuo rugsėjo 10 d. Seimo Pirmininkės komandą taip pat papildė visuomeninis patarėjas užsienio ir tarptautiniais klausimais ambasadorius ypatingiems pavedimams Kęstutis Kudzmanas.

2012 m. rugpjūčio mėn. Kęstutis Kudzmanas paskirtas Lietuvos ambasadoriumi Turkijoje, 2013 m. balandžio mėn. – ir Pakistanui bei Iranui. Iš šių pareigų atšauktas 2015 m. kovo 12 d.

2007–2012 m. jis buvo pirmasis Lietuvos ambasadorius Azerbaidžane ir Turkmėnistane. Anksčiau yra dirbęs Lietuvos ambasados Maskvoje ministru-patarėju ekonomikos klausimais, URM Administracinio departamento direktoriumi, taip pat Rytų Europos ir Vidurinės Azijos departamento ambasadoriumi ypatingiesiems pavedimams.

Seimo Pirmininko sekretoriatas, tel. 239 6002

Seimo Pirmininkės patarėja Neringa Mikėnaitė

Tel. (8 5) 239 6344, mob. 8 698 42 759

Parašykite komentarą