Susitikimas su Kęstučiu Marčiulynu (Bo Haeng)

Renginio tipas: Renginys
Renginio data: 2015-10-20, antradienis
Renginio pradžia: 18:00
Renginio vieta: Kauno apskrities viešoji biblioteka (Radastų g. 2, 322 kamb.)

2015 m. spalio 20 d., antradienį, 18 val. Kauno apskrities viešojoje bibliotekoje (Radastų g. 2, 322 kamb.) susitiksime su aktoriumi, režisieriumi, žurnalistu Kęstučiu Marčiulynu (budistų vienuoliu Bo Haeng). Vakaro metu bus pristatoma autoriaus knyga „Laiškai iš Drakono kalnų“.

Žurnalistas, Kauno pantomimos teatro aktorius ir režisierius K. Marčiulynas jau daugiau kaip 16 metų praktikuoja įvairiuose Pietų Korėjos vienuolynuose, siekdamas atsakyti į klausimą „Kas aš esu?“. K. Marčiulyno dvasinės patirties ir išgyvenimų knyga „Laiškai iš Drakono kalnų“ jau išleista trečią kartą, papildyta naujais laiškais. Ši knyga – dvasinė mokykla ieškantiems savojo kelio, depresuojantiems, pavargusiems nuo kasdienybės. Nuoširdus apnuogintas autoriaus pasakojimas apie save ir savo kelią sujaudina iki širdies gelmių. Galima pulti į neviltį, bet svarbiausia žmogaus kelyje – pasikelti. Viso to moko ši knyga. Ne vienam ji tapo dvasiniu vadovu. Kiti ją skaito vien todėl, kad sužinotų apie vienuolius ir jų dvasinę praktiką. Tai knyga, kuri įkvepia ir pakelia…

„Negaliu pasakyti, kad tai aš parašiau, kažkas kitas tuo metu rašo tai tikrai, tik nežinau, kas… Skaitydamas šią knygą, visada manau, kad ji tikrai neblogai parašyta… BET KAS JĄ PARAŠĖ?“ – teigia autorius.

Maloniai kviečiame į susitikimą. Renginys nemokamas. Bus galima įsigyti knygų.

Parašykite komentarą