„Canon“ pristato profesionalų klasės nuotraukų spausdintuvą

„Canon” pristato imagePROGRAF PRO-1000 – naująjį profesionalų klasės nuotraukų spausdintuvą, skirtą meno mokykloms, dizaineriams ir fotografams profesionalams. Naujasis spausdintuvas gali išspausdinti net A2 formato stulbinamai aukštos kokybės spaudinius vos per šešias minutes[i]. Jame įtaisyta 12 pigmentinių rašalo kasečių sistema, 1,28 col. spausdinimo galvutė ir procesorinis blokas. Be to, belaidžio ryšio įranga ir jungimosi prie debesijos paslaugų funkcija atveria naudotojams laisvę spausdinti iš įvairiausių įrenginių ir populiariausių programėlių.

Profesionalams skirta aukšta spausdinimo kokybė

Spausdintuve „imagePROGRAF PRO-1000″ įtaisyta unikali 12 pigmentinio rašalo kasečių sistema, užtikrinanti išskirtinę platesnės spalvų gamos spaudinių kokybę. Išgaunami tolygios gradacijos, mažesnio grūdėtumo ir neįgaunantys bronzos atspalvio spaudiniai. Jame įdiegta vaizdo apdorojimo sistema L-COA PRO, užtikrinanti reikiamą skirtingų rūšių rašalo balansą ir mišinį. Šių dienų rinkoje parduodami vis didesniu pikselių skaičiumi išsiskiriantys fotoaparatai, todėl, siekiant užtikrinti dar aukštesnę kokybę, spausdintuvas pritaikytas priimti didelės raiškos (1 200 ppi) vaizdo duomenims. Ši papildoma funkcija užtikrina sklandžias plonytes spaudinių linijas.

Kompaktiškas, puikiai tinkamas naudoti studijoje ar klasėje

Sumažintą spausdinimo galvutę ir optimizuotus vidinius komponentus turintis „imagePROGRAF PRO-1000″ yra ypač kompaktiškas ir užima mažiau vietos už įprastinius didelio formato spausdintuvus. Net su 12 rašalo kasečių spausdintuvo matmenys siekia vos 723 x 433 x 285 mm, todėl jis puikiai tinka naudoti ant stalo studijoje ar nedidelėje klasėje.

Naująjį „imagePROGRAF PRO-1000″ visoje Europoje bus galima įsigyti nuo 2016 m. pradžios. Jis bus pirmasis naujos „Canon” profesionalų klasės spausdintuvų serijos gaminys.

Pagrindinės „imagePROGRAF PRO-1000″ savybės:

– Naujas jūsų fotografijos lygis su profesionalus tenkinančiais spalvotais spaudiniais
– Dideli, iki A2 formato, nepriekaištingos kokybės spaudiniai
– Patikimas vaizdų spalvingumo ir detalumo atkūrimas
– Patogus belaidis ryšys ir spausdinimas iš debesijos serverių

Apie CANON

Bendrovė „Canon Europe” yra regioninė „Canon Inc.” pardavimo ir rinkodaros atstovė, veikianti 116 šalių. Bendrovėje dirba apie 17 000 žmonių iš Europos, Vidurio Rytų ir Afrikos šalių (EMEA).

„Canon” įkurta 1937 m. su tikslu kurti aukščiausios kokybės fotoaparatus. Bendrovės gaminių asortimentą sudaro skaitmeniniai ir veidrodiniai fotoaparatai, transliacijoms skirti objektyvai ir nešiojamieji rentgeno aparatai, daugiafunkciniai ir pramoniniai spausdintuvai.

Papildomos informacijos apie „Canon Europe” rasite svetainėje www.canon-europe.com.

[i] Naudojant „Canon” popierių „Photo Paper Pro Platinum” ir nustačius spausdinimo su paraštėmis parinktį.

Parašykite komentarą