Beata Nicholson ir Katažina Zvonkuvienė planuoja bendrą draugų vakarėlį

Šį šeštadienį LNK laidoje „Beatos virtuvė” skambės, ne tik puodai ir šaukštai, bet ir dainos. Beata ir į svečius užsukusi dainininkė Katažina kartu gamino užkandžius draugų vakarėliui ir pačios nepastebėjo, kaip ruoša virto koncertu, kuriame netrūko šlagerių ir juoko. Apie tai ir šio  šeštadienio laida – kaip per trumpą laiką surengti sėkmingą vakarėlį.

Maistas maistu, o ko dar reikia, kad vakarėlis taptu legendiniu?! Šį klausimą Beata uždavė laidos viešniai atlikėjai Katažinai Nemycko, juk ji vakarėliuose būna itin dažnai. „Kad draugų vakarėlis nusisektų, svarbiausia… turėti draugų!” – juokdamasi pasakojo dainininkė. – „Turbūt per savo gyvenimą aš jau atsitūsinau. Dabar labiausiai mėgstu vakarėlius namuose. Man taip faina, kai draugai ateina į namus – tokio vakarėlio energija visai kitokia!”

Verdamos spalvotus sūrio vėrinukus abi moterys sutarė, kad pusę vakarėlio gerumo lemia… dainos! „Tau būtinai reikia pas mus į svečius!” – į Zvonkų namuose vykstančius vakarėlius Beatą kvietė Katažina. „Mes turime klavišinį instrumentą, o balkone guli gitara, bet jai trūksta vienos stygos… Na, bet kad jau pakviečiau tave visos Lietuvos akivaizdoje, tai pažadu tą stygą uždėti!”

Be kokių lietuviškų šlagerių neapsieina nė vienas draugų vakarėlis? Kaip paruošti naminius ledus, kuriuos valgydami svečiai svajos apie sekantį vakarėlį jūsų namuose? Ir mėgstamiausios mergaičių vakarėlių puošmenos, vadinamųjų „tu-tu” sijonų dirbtuvėlės rubrikoje „Bandau – darau”.

„Beatos virtuvė” už lengvus ir smagius vakarėlius namuose šį šeštadienį 16 val. per LNK.

VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=zylUuItEbsQ&feature=youtu.be

Parašykite komentarą