„LIetuvos superšefas”: Benediktas Vanagas atskleidė, kodėl kiaušiniai verčia jį jaustis nejaukiai

Dakaro užkariautojas, socialiai atsakingas verslininkas, žinomas ir aktyvus vyras – lenktynininkas Benediktas Vanagas, be abejo, daugeliui asocijuojasi su jėga, tvirtumu bei užtikrintumu. Jis ir pats dažnai pabrėžia, kad ekstremalia veikla laiko tik tai, ko daryti nemoka, tad lenktyniavimo ekstremaliu užsiėmimu jis nelaiko. Vis dėlto kandusis kulinaras Liutauras Čeprackas savo laidoje „Lietuvos superšefas“ sugebėjo priversti net ir šį santūrų vyrą kiek susinepatoginti.

 „Aš dabar galvoju – Benediktai, nešiojate tokį skambų ir gražų vardą, o kiekvieną rytą daugelyje šalių visame pasaulyje pasakoma – norėčiau Benedikto kiaušinių!” – pradėjo juoktis laidos šeimininkas L. Čeprackas. Kulinaras kalbėjo apie visame pasaulyje mėgstamą patiekalą – be lukšto virtus kiaušinius, vadinamus Benedikto kiaušiniais.

Laidos svečiai, laukiantys, kol dalyviai patieks desertus, prapliupo juoktis, tuo tarpu pats B. Vanagas neprarado savitvardos. „Svarbiausia, aš jau daugelį metų kiekvieną rytą pusryčiauju viename iš Vilniaus restoranų, ir ten, žinoma, yra ir šis patiekalas. Ir kiekvieną kartą, kai kokia dama netoliese paprašo Benedikto kiaušinių, pasijuntu išties nejaukiai“, – šyptelėjo lenktynininkas.

Jau rytoj LNK laidoje „Lietuvos superšefas“ B. Vanagas kitiems svečiams ir žiūrovams papasakos ne vieną istoriją iš gyvenimo Dakaro ralio metu ir net atskleis, ką jis iki šiol laiko didžiausia savo gyvenimo klaida – išgirdęs šią lenktynininko istoriją, savo ausimis negalėjo patikėti net ir sunkiai nustebinamas L. Čeprackas. Ką tokio papasakos B. Vanagas, o svarbiausia – kuris iš laidos dalyvių turės atsisveikinti su tolesne kova dėl Lietuvos superšefo titulo? Visi atsakymai – jau šeštadienį 17 val. per LNK!

Parašykite komentarą