„KK2 penktadienis“: kaip buvusi storulė Rasa virto modeliu?

Prieš keletą savaičių LNK laidoje „KK2 penktadienis“ pasirodžiusi alytiškė Rasa Makauskaitė Lietuvą nustebino neįtikėtinais pasikeitimais. 132 kilogramus svėrusi ir begalę sveikatos problemų turėjusi mergina  milžiniškos valios pastangomis sugebėjo numesti 60 kilogramų. Ir nors daugumos žmonių nuomone, ji atrodo pribloškiamai, jau šį penktadienį LNK laidoje „KK2 penktadienis“  Rasa pasiryš atskleisti didžiausią savo paslaptį: nors kilogramai ištirpo, ji  vis tiek nesijaučia esanti tobula. 

„Seniai svajoju apie pilvo ir krūtinės plastines operacijas.  Negaliu vilkėti aptemptų drabužių“, – sakė buvusi storulė.

Rasa neslėpė – jos svajonių operacija kainuoja pasakiškus pinigus, apie 6 tūkst. eurų. Vienišai mamai tai yra neįkandama suma. Tačiau išgirdę Rasos svajonę, jai padėti sutiko klinikos „Grožio chirurgija“ profesionalai.

Plastikos chirurgas Kęstutis Maslauskas  Rasai atliko  krūtinės pakėlimo ir pilvo plastikos operacijas.   Nors jos buvo išties sudėtingos, Rasa  nedvejojo nei akimirkos ir neslėpė džiaugsmo: pagaliau pildosi didžiausia jos gyvenimo svajonė.

Buvusio mafijos tėvo bei vyriausio Lietuvoje tėvo Vido Antonovo žmona laidoje sakys, kad gyvenime ne kartą bandė atsikratyti viršsvorio, o pats Vidas prisimins, kad kai sutiko būsimą žmoną – ši buvo tarsi manekenė 90-60-90.

Rima Antonovienė sakė, kad svoris jai pradėjo augti tada, kai atsirado vaikai: „Po pirmo vaikelio sėkmingai grįžau prie buvusio svorio, tačiau atsirado ir antras, ir trečias. Ir taip vaikų daugėjo, ir apetitas kilo, kadangi jau reikia valgyti už du“.

Kita laidos dalyvė, buvusio Vilniaus mero Artūro Zuoko žmona Agnė laidoje „KK2 penktadienis“ sakys, kad anksčiau svėrė 69 kilogramus bei suprato, kad atėjo laikas permainoms. Šiuo metu A. Zuokienė laikosi griežtos dietos bei siekia vėl grįžti į senas vėžes.

Kaip Rasa atsikratė 60 kilogramų ir kaip ją gražino geriausi plastikos chirurgijos specialistai matysite jau šį penktadienio vakarą 19.30 LNK laidoje „KK2 penktadienis“. Po šios laidos LNK tiesiogiai transliuos Vilniaus Kalėdų eglės įžiebimą.

Parašykite komentarą