UAB „Mantinga” pagrindinė NKL rėmėja

2015 11 16 Kaune buvo pasirašyta Lietuvos nacionalinės krepšinio lygos (NKL) rėmimo sutartis. Rėmimo ir bendradarbiavimo sutartį pasirašė UAB „Mantinga“ valdybos pirmininkas Klemencas Agentas ir NKL prezidentas Remigijus Štaras. Sutarties pasirašyme taip pat dalyvavo UAB „Mantinga” generalinis direktorius Kęstutis Svitojus ir  Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentas Arvydas Sabonis, kuris asmeniškai padėkojo įmonės valdybos pirmininkui K.Agentui ir įteikė LKF padėką ir dovanas.

Marijampolės regiono krepšinį ilgus metus remianti UAB „Mantinga“ šiais metais taip pat apdovanos geriausius NKL savaitės žaidėjus. Šį sezoną „Mantingos“ vardu pavadintas naudingiausio savaitės žaidėjo prizas. NKL kas savaitę išrenka geriausius žaidėjus ir šį sezoną tokių žaidėjų buvo apdovanoti jau šeši. Geriausiųjų statulėlės įteiktos „Mažeikių“ puolėjui Arvydui Gydrai ir Šakių „Vyčio“ lyderiui Dovydui Redikui.

„Į krepšinio paramą žiūrime kaip į socialinį projektą, – pasakojo UAB „Mantinga“ valdybos pirmininkas K.Agentas. – Matau, kad kiekviename regione reikia pastatyti krepšinio piramidę, nes taip jaunimas tampa profesionalais ir padeda didžiajam Lietuvos krepšiniui, kuris garsina Lietuvą visame pasaulyje. Be šito mes nepasieksime tokių gerų rezultatų.“

UAB „Mantinga“ Suvalkijos regiono krepšinį remia jau devynerius metus. Pradėję nuo paramos sporto mokyklai, šios įmonės atstovai tapo ir pagrindinių Marijampolės krepšinio klubų mecenatais. Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ pastaruosius kelis metus yra viena stipriausių NKL komandų, pernai ji iškovojo bronzos medalius, o šiuo metu lygoje užima antrąją vietą.

UAB „Mantinga” remdamasi praėjusio sezono bendradarbiavimu, pastebi Nacionalinės krepšinio lygos potencialą ir populiarėjimą, salėse augantį žiūrovų skaičių.

„Esame socialiai atsakinga įmonė ir manome, kad krepšinio ir aktyvaus gyvenimo būdo skatinimas yra svarbi tiek NKL, tiek „Mantingos“ veiklos kryptis. Su NKL pagalba sieksime savo užsibrėžtų marketingo tikslų, o finansinė parama lygai ir jos klubams palengvins naštą,” – pasirašę sutartį kalbėjo vienos didžiausių Baltijos šalyse duonos, užkandžių ir šaldytų gaminių kompanijos vadovai.

Priminsime, kad pagrindiniu NKL rėmėju UAB „Mantinga“ buvo ir 2013-2014 metų ir 2014-2015 metų sezonuose.

Parašykite komentarą