Kalėdų proga su „Linksmų švenčių!“ bilietu laimėjo 25 000 eurų

Vilnietė administratorė Kalėdas pasitiks kaip niekad džiugiai – praturtėjusi net 25 000 eurų! Tokią sumą ji laimėjo su momentinės loterijos „Linksmų švenčių!” bilietu.

„Linksmų švenčių!” – nauja momentinė loterija, kurios didžiausia laimėjimo suma ir yra 25 000 eurų. Simboliškai prieš pat šventes šis prizas atiteko jaunai moteriai, kuri turėjo du šios loterijos bilietus. „Tikėjau ir jaučiau, kad reikia paimti būtent du bilietus ir vienas bus laimingas“, – dar netikėdama savo sėkme pasakojo žaidėja. Ji prisipažino, kad momentinės loterijos bilietus perka kasdien. „Negaliu atsispirti, vis norisi išbandyti sėkmę ir nutrinti bilietą. Ir visada labai tikiu, kad laimėsiu“, – pasakojo vilnietė, kuri prieš tai jau yra laimėjusi smulkesnius prizus ir kitose loterijose. „Teko ir „Teleloto“ filmavime sudalyvauti“, – kalbėjo laimėtoja.

Pasiteiravus, kur planuoja išleisti laimėtą sumą, žaidėja prasitarė pirmiausia atiduosianti visas susikaupusias skolas. „Kai susitvarkysime šiuos reikalus, bus galima pagalvoti apie atostogas ar kitus malonumus sau“, – teigė vilnietė. 

Parašykite komentarą