Gelbėdamas renginį Mantas Stonkus į sceną bėgo vienomis trumpikėmis

Tikras profesionalas dėl gero rezultato turi būti pasiruošęs bet kam, ir aktorius Mantas Stonkus savo savo atsidavimą darbui įrodė su kaupu. Kritiniu momentu, gelbėdamas Naujųjų metų renginį, jis net išbėgo į sceną vienomis trumpikėmis.

Puikiai ištreniruotu kūnu galintis didžiuotis aktorius savo pažeidžiamiausią vietą žiūrovams apnuogins šventiniame „LNK Naujųjų metų Žiburėlyje“ šį ketvirtadienį. Visa sumaištis renginio metu kilo dėl to, kad lifte užstrigęs renginio režisierius Vytenis Pauliukaitis paliko visus be scenarijaus – labiausiai sutrikusi dėl to buvo renginio prodiuserė Asta Baukutė.

Naujųjų žiburėlio vedėją M. Stonkų ji užklupo ramiai besilyginantį kelnes. Vyras olimpinės ramybės neprarado net aktorei pradėjus nervingai plūstis: „Aš – vedėjas, ką noriu, tą ir darau“, – atrėžė jai M. Stonkus. Vis dėlto tai A. Baukutės nesustabdė. „Tai eikite, ir darykite“, – tarė ji, ir nieko neklausydama išstūmė M. Stonkų iš kulisių į sceną vienomis trumpikėmis.

Tuo sumaištis „LNK Naujųjų metų Žiburėlio“ puotoje nesibaigė: nors netrukus prisistatė naujasis renginio režisierius, ne vienam atlikėjui teko dainuoti ne savo dainą, būti pristatytiems kitais vardais, ar raudonuoti įvairiose kitose nepatogiose situacijose. Laimei, šventinė nuotaika dėl to nesumažėjo, ir Žiburėlį vainikavo ne tik puikus žymiausių Lietuvos atlikėjų pasirodymas, bet ir naujai įsižiebusi meilė tarp Natalijos Bunkės ir kranininką vaidinusio Žygimanto Stakėno.

Kaip Lietuvos žvaigždėms pavyks sutikti Naujuosius metus be jokio scenarijaus? Kokias praėjusių metų nuodėmes išpažins ir kokius pažadus ateinantiems metams dalins šalies įžymybės? Visi atsakymai ir pakili nuotaika pasitinkant 2016-tus – šventiškiausiame „LNK Naujųjų metų žiburėlyje“ jau šį ketvirtadienį!

Parašykite komentarą