Per tris savaites laimėtas jau antras „Teleloto“ Aukso puodas

Sekmadienį, šventinio „Teleloto“ žaidimo metu, laimėtas Aukso puodas su daugiau nei 170 000 eurų. Laimingasis žaidėjas, kuriam Kalėdų proga atiteko šie dideli pinigai, laukiamas pagrindinėje loterijos būstinėje Vilniuje.

Šventinis 170 375 eurų Aukso puodas laimėtas su bilietu, pirktu gruodžio 26 dieną, Grigiškėse, parduotuvėje „IKI”, Kovo 11-osios g. 39b. Tai jau trečiasis Aukso puodas laimimas šiame mieste per pastaruosius dešimt metų.

Per tris gruodžio mėnesio savaites „Teleloto“ žaidime laimėti net du Aukso puodai. Pirmasis, su daugiau nei trečdaliu milijono eurų, gruodžio 6 dieną atiteko buvusiai finansininkei iš Kauno. Kaunietė „Teleloto“ žaidžia nuo pat pradžių, jau apie 20 metų, o pastaruosius tris metus nepraleidžia nei vieno žaidimo, tai jau tarsi įprotis ir mėgstama pramoga. Daugiau nei 330 000 eurų laimėtoja laimingą bilietą gavo iš dukros, kuri kas savaitę jai perka po du „Teleloto“ bilietus.

****

Per 2015 metus iš viso laimėti 8 Aukso puodai, 44 Didieji prizai ir 251 automobilis. Per visą „Teleloto“ istoriją laimėti 162 Aukso puodai, net  4361 automobilis, dešimtys tūkstančių daiktinių prizų, 33 namai, 11 butų ir 8 čekiai butui pirkti.

Parašykite komentarą