Išmaniųjų daugiabučių gyvenvietę „LightHouse“ papildė 127 nauji butai

Vilniuje oficialiai paskelbtos nekilnojamojo turto vystymo ir plėtros bendrovės „MG Valda“ projekto „LightHouse II“ pabaigtuvės. Juo išmaniųjų butų gyvenvietė „LightHouse“ išplėsta 127 naujais butais. Kaip skelbia bendrovė, dar iki statybų pabaigos „LightHouse II“ namuose parduota daugiau nei 60 proc. butų – daugiau nei įprasta rinkoje neužbaigus statybų. Šiuo metu į naujus namus jau keliasi naujakuriai.

Pirmasis „LightHouse“ gyvenvietės etapas tapo protingo daugiabučio pradininku. Geriausi ir patikrinti sprendimai panaudoti ir antrojo etapo vystyme. Naujakuriai šildymą gali reguliuoti atskirai kiekviename kambaryje ir sudarinėti šildymo scenarijus dienai, savaitei ar net konkrečioms valandoms, skaitiklių duomenys nuskaitomi automatiškai – galima juos stebėti ir analizuoti. Aptverta kiemo teritorija ir automobilių stovėjimo aikštelė stebimos vaizdo kameromis, prie kurių gali prisijungti gyventojai. Šalia protingų namų sprendimų „MG Valda” šį projektą nuo pat pradžių plėtojo taip, kad gyventojai galėtų kuo daugiau mėgautis natūralia šviesa.

Pasak „MG Valdos“ pardavimų skyriaus vadovo Manto Umbraso, jau kuris laikas NT rinkoje išliekanti aukšta pasiūla leidžia vartotojams išsirinkti būstą, visiškai atitinkantį jų poreikius ir keliamus reikalavimus. „Klientai šiuo metu perka butą labai racionaliai, apmąsto savo sprendimus – daugiau dėmesio skiria techniniams niuansams, vystytojo reputacijai ir patirčiai, projekto plėtros perspektyvoms, infrastuktūrai ir aplinkai. Kaina nebėra vienintelis aspektas, lemiantis sandorio sėkmę. Dalis gyventojų netgi pasiryžta laukti, kol projektas bus baigtas, ir tik tada pradeda būsto pirkimo procesą. Tokia situacija nekilnojamojo turto plėtotojus verčia pasitempti ir gyventojams siūlyti aukštos kokybės sprendinius ir technines naujoves. Todėl nenuostabu, kad kai kuriuose vidutinės klasės projektuose galima sutikti aukštos klasės būstams būdingų elementų. Tokiu atveju užtikrinamas patogus ir kokybiškas gyvenimas ne tik išskirtinai aukštos klasės būstų pirkėjams“, – teigia M. Umbrasas.

Iš viso ši išmaniųjų namų gyvenvietė „LightHouse” jungia jau 283 protingus butus. „LightHouse II“ namuose gyventojai gali rinktis butus nuo 33 kv. m iki 92 kv. m su daline arba pilna apdaila. Projekto antrojo etapo investicijos siekia daugiau nei 7 mln. eurų

UAB „MG Valda“ šiuo metu plėtoja gyvenamųjų namų projekto „Antakalnio terasų“ trečiąjį etapą – „Pušų terasas“, „Užupio krantinių“ gyvenvietę bei aukštos klasės biurų pastatą sostinės centre. Artimiausiuose įmonės planuose – trečiojo „LightHouse“ etapo vystymas.

Parašykite komentarą