Praktinis Algirdo Karaliaus seminaras pardavimų profesionalams „X2 – Padvigubink Pardavimus”

Renginio tipas: Renginys
Renginio data: 2016-05-24, antradienis
Renginio pradžia: 09:00
Renginio vieta: Vilnius

Vizito į JAV, pas Brian Tracy metu, Algirdas Karalius turėjo išskirtinę galimybę pakalbinti asmeninius Brian Tracy prodiuserius, 4 kartus nominuotus EMMY statulėle. Ir štai netikėtas patarimas verslo savininkams ir pardavėjams panaudoti šiuos tris muzikos industrijos patarimus savo verslui.

1) Išmokite papasakoti gerą istoriją. Geriausi atlikėjai įtikinamai pasakoja istoriją, kuri rezonuoja su jų auditorija. Jie tai daro dainų tekstuose, muzikiniuose vaizdo klipuose arba pateikdami savo biografiją. Kokią istoriją pasakoja jūsų verslas? Tai neturi būti kažkas nežemiško, pakanka kažko panašaus į „mes esame labiausiai patyrusi draudimo įmonė Lietuvoje”, su sąlyga, kad tai sakoma nuosekliai ir įtikinamai.

2) Dalinkitės naudinga informacija nemokamai. Muzikos industrija labai anksti suvokė, kad niekas neketina mokėti pinigų už bilietą į koncertą to dainininko, kurio jie nėra girdėję. Taigi jie turėjo iš anksto atskleisti klausytojams savo muziką per radiją ar MTV kanalą. Versle Jūs galite padaryti tą patį per įvairius kanalus, pavyzdžiui: blogai, straipsniai laikraščiuose, socialiniuose tinkluose ar žurnaluose. Tegul žmonės sužino, kas jūs esate ir kaip jūs mąstote… ir jie bus daug labiau linkę tapti Jūsų klientais!

3) Prisiminkite… svarbu ne tik muzika (ar Jūsų produktai, ar paslaugos), svarbu tai, kokius jausmus sukeliate savo tikslinei auditorijai. „U2” ne dėl avo techninių įgūdžių yra viena iš populiariausių grupių pasaulyje. Ir net ne dėl jų sukurtų akordų progresijos ar Bono balso. Tai bendras poveikis, kurį daro jų muzika visai auditorijai. Kitaip tariant svarbu ne Jūsų produktas, o poveikiskurį daro Jūsų produktai kliento gyvenimui diena iš dienos.

Muzikos industrija galbūt yra šiek tiek daugiau „spalvinga”, nei Jūsų verslo niša, tačiau sėkmės principai yra labai panašūs. Jei pritaikysite šiuos patarimus savo verslui, turėsite daug geresnių rezultatų nei Jūsų konkurentai.

Algirdo Karaliaus seminare „X2 padvigubink pardavimus“, kuris vyks gegužės mėn. 24 – 26 d. sužinosite ne tik kaip parduoti savo prekę, o kaip sukurti Jūsų fanų auditoriją ir kaip daryti poveikį Jūsų klientų gyvenimams.

To nemokina niekas Lietuvoje!

www.sekmesuniversitetas.lt

Nedelskite pasirinkti savo vietą seminare. Vietų skaičius su kieviena diena mažėja.

http://www.sekmesuniversitetas.lt/praktinis-seminaras-x2-padvigubink-pardavimus

Parašykite komentarą