Koncerte „Džiazas po liepomis“ trimitu gros Dominykas Vyšniauskas.

Renginio tipas: koncertas
Renginio data: 2016-07-15, penktadienis
Renginio pradžia: 20:00
Renginio vieta: Klaipėdos koncertų salės parko estrada

 

 „Jazz Classic Trio LT“: Saulius Astrauskas (mušamieji),  Arnoldas Gurinavičius (klavišiniai), Viktoras Labanauskas (kontrabosas)

Solistas Dominykas Vyšniauskas (trimitas)

Programa: Duke Ellington, Dizzy Gillespie, Thelonious Monk, George Gershwin, Antônio Carlos Jobim

Pats vasaros vidurys bus pažymėtas koncertu „Džiazo po liepomis“. Medžių paunksmėje šiltą vakarą įsitaisę klausytojai galės mėgautis klasikinėmis džiazo melodijomis ir ritmais. Koncertuos trimitininkas Dominykas Vyšniauskas ir „Jazz Classic Trio LT“, kurio idėjinis lyderis yra perkusistas Saulius Astrauskas, beje, neseniai išleidęs lietuviškos muzikos mušamiesiems kompaktinę plokštelę.

D. Vyšniauskas savo muzikinę karjerą pradėjo labai anksti ir jau spėjo pasireikšti visuose Lietuvos ir keliuose užsienio džiazo festivaliuose, sudalyvauti įvairiuose tarptautiniuose projektuose. Jis muzikavo su tėvu, garsiuoju saksofonininku Petru Vyšniausku ir kitais žymiais šalies bei užsienio atlikėjais. Klaipėdos S. Šimkaus konservatorijos aukėltinis studijavo Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, Amsterdamo aukštojoje menu mokykloje, Aukštojoje muzikos ir teatro mokykloje Leipcige, stažavosi SUNY Purchase koledže Niujorke. Talentingas atlikėjas groja tiek džiazo standartųs, improvizacines savo kompozicijas, tiek ir akademinę muziką.

 

Parašykite komentarą