„Ritmas – tai jėga, kuri užvaldo ir ilgai nepaleidžia“, -– teigia pianistė Guoda Gedvilaitė, koncertuojanti Klaipėdoje.

Renginio tipas: koncertas
Renginio data: 2016-07-22, penktadienis
Renginio pradžia: 20:00
Renginio vieta: Klaipėdos koncertų salės parko estrada

„Aš myliu ritmą

Guoda Gedvilaitė (fortepijonas)

Ansamblis „Giunter Percussion“: Pavel Giunter, Tomas Kulikauskas, Sigitas Gailius

Programa: Georges Bizet, George Gershwin, Leonard Bernstein, Ástor Piazzolla, Wolfgang Reifender, Louis Moreau Gottschalk, Eugene Novotney, Nikolaj Kapustin, William Gillock

„Ritmas – tai jėga, kuri užvaldo ir ilgai nepaleidžia“, -– teigia pianistė Guoda Gedvilaitė. Ji ir perkusininkas Pavelas Giunteris susipažino pernai kartu muzikuodamai šiuolaikinės muzikos festivalyje „Gaida“. Juos suvedė muzika ir sujungė ritmas.

Ryškiomis ir originaliomis muzikinėmis idėjomis išsiskiriannti G. Gedvilaitė dažnai meta iššūkį nusistovėjusioms klasikinės muzikos taisyklėms. Jos scenos partneriais tampa ne tik žymūs klasikos atlikėjai, bet ir aktoriai, baleto artistai arba džiazo instrumentalistai. P. Giunteris, meistriškai atliekantis klasikinę, moderniąją, pasaulio ir džiazo kūrybą, savo uždegančių pasirodymų scenoje metu tiek kolegas, tiek ir publiką užkrečia aistringa meile muzikai.

Šį vasaros sezoną Guoda ir Pavelas savo gerbėjams ruošia paslaptingą ir užburiantį ritmo, energijos, šviesų, judesio ir nepamirštamų melodįjų šou. Jei jums patinka Argentinos tango, Amerikos džiazo klasika, Ispanijos temperamentas arba Brazilijos Samba – tai jūsų vakaro programa!

Vasara, Muzika, Ritmas!

Parašykite komentarą