Vokalinė grupė „Cappella‘A“ koncertuoja Klaipėdos koncertų salės parke.

Renginio tipas: koncertas
Renginio data: 2016-07-27, trečiadienis
Renginio pradžia: 20:00
Renginio vieta: Klaipėdos koncertų salės parko estrada

„Lietuviškas retro

Vokalinė grupė „Cappella‘A“: 

Aušra  Smičiūtė, Kristina Jatautaitė, Rasa Serra, Mindaugas Putna

Dalyvauja Laimonas Urbikas (saksofonas), Ąžuolas Paulauskas (mušamieji)

Programa: Teisutis Makačinas, Mikalojus Novikas, Mikas Vaitkevičius, Benjaminas Gorbulskis, Algimantas Raudonikis, Gintaras Bendinskas, Juozas Širvinskas, Gintarė Jautakaitė, Gytis Paškevičius

Gabūs, talentingi ir ambicingi klaipėdiečiai – taip dažniausiai pristatoma vokalinė grupė „Cappella‘A“. Publiką žavi tiek jos dainavimas a‘capella, tiek su instrumentiniu pritarimu atliekami kūriniai. Kvartetas yra kelių tarptautinių konkursų laureatas, įvairių respublikinių džiazo festivalių dalyvis.

Vasariškoje parko estradoje „Cappella’A“ pristato koncertinę programą „Lietuviškas retro“, kurioje dainininkams talkins saksofonininkas Laimonas Urbikas ir būgnininkas Ąžuolas Paulauskas. Programoje naujai suskambės žinomi lietuvių kompozitorių kūriniai, kuriuos dainavo tėvai ir seneliai. Programa buvo specialiai paruošta Amerikos lietuvių dainų šventei, 2015 m. vasarą vykusiai Čikagoje. Algimanto Raudonikio „Skinsiu raudoną rožę“, Benjamino Gorbulskio „Saulėlydis tėviškėje“, Mikalojaus Noviko „Žalioj stotelėje“,  Gintarės Jautakaitės „Viešpaties lelija“ – tai tik keletas dainų iš turtingos retro programos, kuri nukels klausytoją į pamirštus laikus. Šiek tiek džiazo, šiek tiek latino ritmų, nuostabūs balsai ir lietuviška daina gaivų liepos vakarą jums paliks malonius įspūdžius.

Parašykite komentarą