„Vilnius Tech Park“ partnerystė su „Integre“ leis startuoliams naudotis buhalterijos paslaugomis išskirtinėmis sąlygomis

„Integre“, vieną iš didžiausių buhalterinės apskaitos įmonių Lietuvoje, jungiasi prie „Vilnius Tech Park“ verslo vystymo partnerių tinklo. „Vilnius Tech Park“ bendruomenės nariams ši partnerystė leis naudotis profesionaliomis buhalterijos paslaugomis išskirtine kaina bei nemokamomis konsultacijomis.

Jau 10 metų buhalterines paslaugas įvairaus dydžio įmonėms teikiančios „Integre“ generalinė direktorė Žana Kel įsitikinusi, kad galimybė naudotis išoriniu buhalterijos paslaugų tiekėjų leis startuoliams koncentruotis ties tuo, ką daro geriausiai – inovatyvių idėjų vystymu.

„Dirbame su įvairaus dydžio verslais technologijų, gamybos, logistikos, prekybos srityse ir siekiame ne tik pasirūpinti jų kasdiene buhalterija, bet ir padėti priimti geriausius verslo sprendimus, todėl esu įsitikinusi, kad galimybė visus buhalterijos klausimus nukreipti profesionalams bei mūsų komandos patirtis leis „Vilnius Tech Park“ įsikūrusiems startuoliams efektyviau išnaudoti resursus ir greičiau augti“, – aiškina Ž.Kel.

Išskirtinis „Integre“ pasiūlymas „Vilnius Tech Park“ įsikursiančioms komandoms apima trijų lygių paslaugų paketus. Priklausomai nuo startuolio dydžio, visas buhalterijos paslaugas bus galima perkelti ant „Integre“ profesionalų pečių pradedant nuo 60 Eur/mėn.

„„Vilnius Tech Park“ atrenka perspektyviausias komandas regione, todėl mums ši partnerystė yra galimybė dirbti su unikaliomis kompanijomis, verslo modeliais ir pasaulį keičiančiais talentais. Esame buhalterijos profesionalai, tačiau mūsų komandai tai taip pat suteikia unikalią galimybę mokytis, geriau pažinti rinką ir įgyti konkurencinį pranašumą, kuris bus naudingas ne tik startuoliams, bet visiems mūsų klientams,“ – įsitikinusi Ž. Kel.

Pasak Dariaus Žakaičio, „Vilnius Tech Park“ generalinio direktoriaus, unikalus „Vilnius Tech Park“ verslo vystymo partnerių tinklas leis startuoliams kasdienius verslo klausimus, tokius kaip buhalterija, teisinės konsultacijos ar darbuotojų paieška, spręsti pasitelkiant rinkos lyderius: „„Cobalt Legal“, „Master Class Lietuva“, „Integre“ ir kiti netrukus prie mūsų tinklo prisijungsiantys partneriai vertina galimybę dirbti su didžiausia startuolių ekosistema regione ir tiki čia įsikūrusių kompanijų sėkme, todėl „Vilnius Tech Park“ gali pasiūlyti ne tik biurą, bet ir šiuo metu analogų Lietuvoje neturintį verslo paslaugų paketą greitesniam augimui“.

Šia galimybe naudojasi vis daugiau startuolių: beveik 70 proc. „Vilnius Tech Park“ siūlomo biurų ploto jau išnuomota, o jau šį rudenį planuojamas didysis parko atidarymas.

Apie „Vilnius Tech Park“

„Vilnius Tech Park“ – vienas inovatyviausių ir plačiausią paslaugų spektrą siūlančių startuolių centrų regione. Istoriniuose XIX a. pastatuose įsikūręs parkas siekia pritraukti ir suburti talentus žaidimų kūrimo, metaduomenų, kibernetinės apsaugos, išmaniųjų sprendimų, finansų technologijų bei skaitmeninio dizaino srityse. Daugiau nei 9000 kv. metrų ploto erdvėse galės įsikurti daugiau nei 700 pradedančiųjų verslininkų ir laisvai samdomų profesionalų. Parkas siūlo ne tik pilnai įrengtus biurus, bet ir plačią verslo vystymo infrastruktūrą, sukurtą drauge su pagrindiniais partneriais: „Startup Highway“, „Teo“ ir „Omnitel“, „IMI.VC“, „Game Insight“ ir finansiniu partneriu DNB banku.

Parašykite komentarą