Kodėl dabar yra geriausias metas įsigyti kompiuterį?

Kasmet prasidedant naujiems mokslo metams, visame pasaulyje fiksuojamas kompiuterių pardavimų bumas – studentai ir moksleiviai raginami atsinaujinti savo pasenusią bei nebemadingą kompiuterinę techniką. Vis dėlto šiek tiek luktelėję ir šį pirkinį atidėję keliems mėnesiams, kantriausi vartotojai turi dvi patrauklias galimybes: įsigyti rudenį pristatytus pačius naujausius kompiuterius arba senesnius modelius pigiau.

IT bendrovė „Dell“ šį rudenį moksleiviams ir studentams siūlo itin platų kompiuterinės įrangos asortimentą. Tarp atnaujintų „Dell“ įrenginių – nuo galingų stacionarių ar specialiai žaidimams sukurtų kompiuterių iki kompiuterių–transformerių, puikiai derinančių standartinius nešiojamo kompiuterio ir planšetės privalumus, todėl kasdienius poreikius geriausiai tenkinantį modelį galės išsirinkti kiekvienas moksleivis ar studentas.

„Inspiron 2-in-1“: daugiafunkciniai kompiuteriai aktyviausiems

Daugybę pomėgių ir užsiėmimų turintiems studentams ir moksleiviams puikiai tiks tokie daugiafunkciniai kompiuteriai, kaip „Inspiron 2-in-1“. Tyrimas rodo, kad 2016-ieji yra „2-in-1“ – kompiuterių-transformerių metai[1] – tai puikiai iliustruoja ir galimybė ekraną pasukti 360 laipsnių kampu. Tokiu būdu nešiojamą kompiuterį galima pritaikyti įvairiems režimams pagal poreikį: įprasta kompiuterio padėtis puikiai tiks darbuojantis, peržiūrint tekstus ar žaidžiant, trikampio forma – peržiūrint prezentacijas, žiūrint filmus ar gaminant pagal mėgstamą receptą, planšetės padėtis pasitarnaus naršant internete ar socialiniuose tinkluose.

Inspiron 5000 2-in-1” nešiojami kompiuteriai – daugybė funkcijų, didelės spartos galimybės

„Inspiron 2-in-1“ serija – tai ploni, elegantiško dizaino bei plataus matymo kampo su „Full HD“ raiškos ekranu (1920 x 1080 taškų) nešiojami kompiuteriai. „Inspiron 5000“ pasižymi daugybe funkcijų: infraraudonųjų spindulių kamera palaiko „Windows Hello“ veidų atpažinimo technologiją, leidžiančią prie sistemos prisijungti be jokių slaptažodžių. Naktinėti mėgstantiems, tačiau nenorintiems žadinti kambarioko, studentams puikiai pasitarnaus klaviatūra su šviesos diodų apšvietimu. Palyginus su įprastais HDD diskais, kartu komplektuojami SSD duomenų diskai ne tik prailgina baterijos darbo laiką ir padidina sistemos spartą, bet yra atsparesni smūgiams bei vibracijai.

„2-in-1“ kompaktiški, lengvi modeliai su 13 colių ekranu puikiai tiks daug keliaujantiems, o 40 proc. didesnį ekraną turintis 15 colių modelis labiau tiks darbui bei filmų peržiūrai su draugais ar šeimos nariais. 13 colių modelių su „Full HD True-life“ (1920 x 1080) LED ekranu svoris prasideda nuo 1,62 kg, 15 colių modelių – nuo 2,08 kg. Maksimalus galimas DDR4 operatyvios atminties kiekis gali būti 16 GB – puikus pasirinkimas mėgstantiems vienu metu dirbti su daugybe programų.

Inspiron 7000 2-in-1“ – galingiausi „Inspiron 2-in-1“ serijos atstovai su dideliu ekranu

17 colių ekraną turintis „Inspiron 7000 2-in-1“ gali pasiūlyti stilingą aliuminio korpusą ir didžiausią spartą, lyginant su kitais „Inspiron“ serijos atstovais. Šie kompiuteriai turi plačiaformatį ekraną su „Full HD“ raiška, klaviatūrą su šviesos diodų apšvietimu, infraraudonųjų spindulių kamerą, aukštos klasės „Waves MaxxAudio® Pro“ garso sistemą. Lietimui jautrus laukelis pasižymi pažangia gestų atpažinimo sistema, o bevielio tinklo adapteris „Intel® Dual Band AC 3165“ siūlo dar didesnę spartą naršant internete, transliuojant vaizdo medžiagą ir naudojant vaizdo pokalbių programas.

Nešiojami ir stacionarūs XPS kompiuteriai – stilingiems maksimalistams

Didelę spartą ir premium klasės dizainą siūlantys XPS nešiojami ir stacionarūs kompiuteriai yra idealus pasirinkimas šiuolaikišką stilių mėgstantiems maksimalistams.

„XPS 13“ – mažiausias pasaulyje 13 colių nešiojamas kompiuteris

Šis itin lengvas (sveria vos nuo 1,2 kg[2]) ir plonas (9–15 mm) įrenginys yra mažiausias pasaulyje 13 colių nešiojamas kompiuteris[3] – jo 11 colių dydžio korpuse įmontuotas 13 colių įstrižainės ekranas. Pirmasis berėmis „InfinityEdge“ ekranas ir ilgiausiai iš visų 13 colių kompiuterių veikianti baterija[4] leidžia su „XPS 13“ darbuotis iki 18 valandų net ir naudojant Full HD raišką[5], todėl puikiai tiks visą dieną užsiėmusiems studentams.

„XPS Tower“ – galingi, elegantiški ir lengvai modernizuojami stacionarūs kompiuteriai

„XPS Tower“ serija siūlo didelę spartą, todėl leis mėgautis žaidimais bei dirbti su didelės galios reikalaujančiomis programomis. Šie kompiuteriai gali pasigirti ne tik plačiomis modernizavimo galimybėmis, bet ir tylia, efektyvia aušinimo sistema bei viena geriausių garso sistemų, kokia tik įmanoma stacionariuose kompiuteriuose.

Kompaktiški „Alienware“ – kompiuterinių žaidimų mylėtojams

„Alienware“ yra lyderis didelės spartos, patikimumo ir nepakartojamo, praktiškai ikoninio dizaino srityje jau daugiau nei 20 metų. Šie kompiuteriai skirti reikliausiems vartotojams, todėl padės susidoroti ne tik su sunkiausiomis užduotimis, tačiau ir mėgautis naujausiais kompiuteriniais žaidimais.

Alienware Alpha Desktop – kompaktiškas dizainas ir didelė sparta

Naujasis „Alienware Alpha“ gali sėkmingai būti tiek žaidimų konsole, tiek stacionariu kompiuteriu – nedideli matmenys leidžia jį be vargo patalpinti svetainėje ar miegamajame, neštis pas draugus ar į kompiuterinių žaidimų renginius. Iki 60 proc. galingesnis nei praėjusios kartos grafinis adapteris leidžia pasiekti didesnį kadrų per sekundę skaičių su aukštesniais grafikos nustatymais[6]. Siekiant padidinti našumą virtualios realybės programose ir spartą žaidimuose su 4K raiška, gali būti prijungtas specialus priedas – „Alienware Graphics Amplifier“, leidžiantis vartotojui įsidiegti savo norimą itin galingą grafikos adapterį, tinkantį stacionariems kompiuteriams.

Apie „Dell“

„Dell Inc.“ atsižvelgia į savo klientus ir suteikia jiems inovatyvias technologijas bei paslaugas, kurios leidžia jiems pasiekti daugiau. Daugiau informacijos rasite www.dell.com.

[1]  „Kodėl 2016-ieji bus „2-in-1“ asmeninių kompiuterių metai?“ –  Digital Trends

[2] Svoris priklauso nuo konfigūracijos ir gamybos ypatumų.

[3] 2015 m. birželį „Principled Technologies“ atlikto ir „Dell Technologies“ remto tyrimo „13 colių klasės nešiojamų kompiuterių palyginimas” rezultatai – Principled Technologies

[4] 2015 m. birželį „Principled Technologies“ atlikto ir „Dell Technologies“ remto tyrimo „13 colių klasės nešiojamų kompiuterių palyginimas” rezultatai – Principled Technologies

[5] 2015 m. rugsėjį „Dell Labs” atlikto testo rezultatai. Naudotas testinis paketas „BrowsingBench“ (www.eembc.org), ekrano ryškumas – 150 cd/m2 (40 proc.), Wi-Fi įjungtas. Realus baterijos darbo laikas gali būti trumpesnis, priklausomai nuo konfigūracijos ir naudojimo ypatumų, programinės įrangos, energijos tausojimo nustatymų ir kitų faktorių. Maksimalus baterijos darbo laikas laikui bėgant mažės.

[6] 2016 m. gegužę atlikti „Dell Labs“ matavimai, naudojant „3Dmark“ testinius paketus („3DMark 2011“, „3DMark Vantage“), kompiuterius „Alienware Alpha“ („Intel Core i7-4565T“, „NVidia GeForce GTX“, 4GB operatyvios atminties) ir „Alienware Alpha R2“ („Intel Core i7-6700T“, „NVidia GeForce GTX 960“, 16GB operatyvios atminties ). Realus spartos lygis gali skirtis.

Parašykite komentarą