Atsinaujinusios „Megos“ atidaryme –  žinomi atlikėjai ir sportininkai

Šį šeštadienį, gruodžio 3 dieną, atsinaujinusi ir dar didesnė „Mega“  pakvies lankytojus į šventinį atidarymą. Didžiausiame vidurio Lietuvos prekybos ir laisvalaikio centre duris atvers daugiau nei 70 naujų parduotuvių, restoranų ir paslaugų operatorių, o šventinę nuotaiką kurs nemokami renginiai ir žinomų atlikėjų koncertai.   

10 val. ryte, naujos ir vienos didžiausių Lietuvos „H&M“ parduotuvės pirkėjų bei „Mega“ lankytojų lauks Vaido Baumilos koncertas.

Vakare pirkėjus į uždegantį renginį „Mega Funk Show“ kvies Linas Adomaitis, kuris 20 val. scenoje pasirodys su 10 muzikantų. Prieš tai – 18.30 TV projekto „Lietuvos balsas“ finalininkė Dagna Kondratavičiūtė surengs žinomiausių šokių muzikos dainų koncertą.

Sveikatingumo motyvatorė Vlada Musvydaitė  naujos koncepcijos „Samsung“ parduotuvėje lankytojus kvies išbandyti savo jėgas ir susirungti virtualios realybės sporto rungtyse, o olimpinis vicečempionas Saulius Ritteris pademonstruos teisingą irklavimo techniką.

Naujoje iDeal parduotuvėje iliuzionistas Rokas Bernatonis atliks triukus su Apple produktais. Regatta parduotuvės atidaryme dalyvaus Dakaro lenktynininkas Antanas Juknevičius.

Prekybos tinklas Douglas „Megoje“ rengia Grožio gatvės renginį, kuriame lankytojų lauks makiažo ir manikiūro meistrai, plaukų stilistai ir profesionalus fotografas.

Sekmadienį, 19 val. vieno stipriausių ir gražiausių balsų Lietuvoje savininkė Girmantė Vaitkutė „Megoje“ atliks ne tik savo kūrybos, bet ir britų dainininkės Adelės dainas. Pramogos ir staigmenos lauks ir mažiausiųjų lankytojų: Kalėdų Senelis, kalėdinių žaislų dirbtuvės, vaikams skirti koncertai ir šokiai.

Daugiau informacijos apie renginius galima rasti čia: http://www.mega.lt/akcijos-naujienos-renginiai/megos-pletros-atidarymas-jau-gruodzio-3-d.

Mieli žurnalistai, jeigu norite filmuoti ir fotografuoti PLC „Mega“ maloniai prašome registruotis žemiau pateiktais kontaktais:

Olga Malaškevičienė

M +370 626 083 62

o.malaskeviciene@publicum.lt

Parašykite komentarą