Seimo narys N.Puteikis paskelbs iki šiol niekur neviešintos informacijos apie Lietuvą drebinančias "MG Baltic" ir "Alstom" koncernų politinės korupcijos bylas, inicijuos specialiosios Seimo tyrimų komisijos sudarymą koncernų "MG Baltic" ir "Alstom" poveikiui aukščiausiems Lietuvos politikams ištirti

Renginio tipas: Spaudos konferencija
Renginio data: Trečiadienis, 2017 m. balandžio 5 d.
Renginio pradžia: 09:00
Renginio vieta: BNS konferencijų salėje

Mieli kolegos, kviečiame Jus į LR Seimo nario N.Puteikio spaudos konferenciją dėl specialiosios Seimo tyrimų komisijos „Korupcija ir prekyba poveikiu įtariamo koncerno „MG Baltic” neteisėtų, korupcinių ir kitokių neleistinų poveikių aukščiausiems valstybės politikams, Seimo nariams, ministrams, įvairių valstybės tarnybų ir departamentų vadovams, teisėjams ir partijoms ištyrimui” sudarymo. Spaudos konferencijos metu bus paskelbta ir naujausia su vadinamąja „E.Masiulio, R.Kurlianskio ir „MG Baltic” byla susijusi informacija.

 

Antrojoje spaudos konferencijos dalyje žiniasklaidai bus paskelbtos naujausios vadinamosios „Alstom” korupcijos bylos aplinkybės. Kodėl Lietuvos pareigūnai taip ilgai ignoravo itin svarbaus liudytojo norą duoti parodymus? Kodėl tik įsikišus Seimo nariui N.Puteikiui ir šia informacija susidomėjus britų tyrėjams tas žmogus tapo itin saugomu liudytoju ir atskleidžia iki šiol didžiausio mąsto politinės korupcijos schemas Nepriklausomos Lietuvos istorijoje? Kokiems garsiems ir įtakingiems Lietuvos politikams milijoniniai kyšiai buvo nešami grynaisiais lagaminuose?

 

Spaudos konferencija vyks balandžio 5 dieną, trečiadienį, 9:00 val. naujienų agentūros BNS spaudos konferencijų salėje.

 

Pagarbiai

LR Seimo narys N.Puteikis

 

 

Parašykite komentarą