UAB Biotechnologinės farmacijos centras “Biotechpharma” toliau plečia savo GGP (Geros Gamybos Praktikos) infrastruktūrą

UAB Biotechnologinės farmacijos centras “Biotechpharma” toliau plečia savo GGP (Geros Gamybos Praktikos) infrastruktūrą

Vilnius, Lietuva, 2017 m. balandžio 14 d. – UAB „Biotechpharma“, biofarmacinių baltymų vystymo paslaugas teikianti bendrovė paskelbė apie GGP patalpų išplėtimą.

Naujai pastatytame ir sertifikuotame priestate yra įrengta 2.000 L skalės žinduolinių ląstelių linija su pakopinio auginimo 10 L, 50 L 500 L ir  2000 L talpos bioreaktoriais. „Papildžius mūsų esamus 1000 L skalės gamybinius pajėgumus atskira 2000 L linija, mes galėsime efektyviau patenkinti augantį monokloninių antikūnų ir kitų žinduolinių ląstelių produktų poreikį. Tai padidins įmonės lankstumą, nes galėsime paraleliai vykdyti skirtingų projektų darbus vienu metu“ komentavo Dr. Vladas Bumelis, UAB „Biotechpharma“ generalinis direktorius. 

UAB „Biotechpharma“ taip pat įrengė pilotinės skalės GGP patalpas, skirtas darbams, susijusiems su biofarmaciniais produktais gaminamais naudojant mikrobines ar žinduolines ląsteles. „Tiekdami rinkai didelius kiekius rekombinantinų baltymų ir monokloninių antikūnų, pastebėjome didėjantį poreikį teikti mažos skalės GGP paslaugas. Naujai įrengtose pilotinės skalės patalpose UAB „Biotechpharma“ gali pasiūlyti nedidelius kiekius baltymų, pagamintų GGP sąlygomis sutrumpintais terminais ir už prieinamą kainą“ papildė Dr. Vladas Bumelis. Naujosios pilotinės skalės patalpas sudaro GGP sertifikuotos klasifikuotos patalpos vaistinei substancijai gaminti naudojant 10L – 50L vienkartinius bioreaktorius žinduolinių ląstelių kultivavimui ir 1L – 10 L skalės fermentatorius mikrobinių produktų gamybai. Naujosios pilotinės skalės patalpos bus naudojamos ir ląstelių bankų gamybai GGP sąlygomis.

Plačiau apie UAB „Biotechpharma“:

Vilniuje įsikūrusi UAB „Biotechpharma“  yra greitai auganti užsakomųjų paslaugų biofarmaciniams produktams vystyti ir preparatų klinikiniams tyrimams tiekėja. Įmonė teikia platų paslaugų spektrą pradedant klonavimu ir baigiant vaistinės substancijos ir vaistinių produktų tiekimu klinikiniams tyrimams. UAB „Biotechpharma“ klientai yra biotechnologinės įmonės, tarptautinės farmacinės kompanijos ir garsios mokslo institucijos iš Europos, Šiaurės Amerikos ir Azijos šalių. Aukšta kokybė, lankstumas, inovatyvus mąstymas ir greitis lemia tai, kad įmonė pateisina ir viršija užsakovų lūkesčius. UAB „Biotechpharma“ yra privataus kapitalo įmonė, kurioje dirba 130 žmonių.

Kontaktinis asmuo:

UAB „Biotechpharma“

Dr. Vladas Algirdas Bumelis

Generalinis Direktorius

vladas.bumelis@biotechpharma.lt

Parašykite komentarą