Pranešimas dėl VMG grupės struktūrinių pakeitimų

Šiandien VMG Holdings LTD stebėtojų taryba paskelbė apie Vakarų medienos grupės (VMG) įmonių valdymo struktūrinius pakeitimus.

Šiuo metu dėl VMG grupės plėtros ir svarbių projektų apimties UAB „Vakarų medienos grupė“  generalinis direktorius Viktoras Adomaitis nustoja eiti minėtas pareigas ir paskiriamas VMG Holdings LTD generaliniu direktoriumi, atsakingu už strateginių ir naujų investicinių projektų vystymą ir įgyvendinimą visos grupės mąstu.

Egidijus Mockus paskirtas laikinai einančiu UAB „Vakarų medienos grupė“ vadovo pareigas, kuris Bendrovėje dirba nuo 2004 metų finansų direktoriumi.

Sigitas Paulauskas, VMG Holdings LTD stebėtojų tarybos pirmininkas ir pagrindinis akcininkas, sakė: „Viktoras subūrė didžiulę komandą, kuriai puikiai vadovauja, tai rodo išskirtiniai VMG grupės įmonių veiklos rezultatai ir daugelis veiklos srities laimėjimų. Vadovaujant Viktorui Adomaičiui VMG įtvirtino savo poziciją kaip viena didžiausia tarptautinė medienos pramonės įmonė Lietuvoje ir Baltarusijoje. Sparčiai besiplečiant ir augant mūsų grupei, natūraliai atsiranda priežastys tam tikriems pokyčiams, kuriems, kaip didelė tarptautinė kompanija, jau esame subrendę ir pasiruošę žengti  kitą svarbų žingsį, kuris atneš pridėtinę vertę  mūsų plėtrai ir vystymuisi užsienio šalyse.“

Viktoras Adomaitis sakė: „Struktūriniai pakeitimai yra svarbi ir neatsiejama mūsų grupės augimo dalis, o šie pokyčiai leis sukoncentruoti VMG grupės įmonių valdymą VMG Holdings LTD lygmenyje. Numatomi ateities investiciniai projektai JAV, Rusijoje ir Azijos šalyse, taip pat veiklos plėtra Lietuvoje ir Baltarusijoje.”

Parašykite komentarą