Vyriausybės kanceliarijoje ypatingi svečiai – daugiau nei 400 savanorytės projektų įgyvendintojų iš visos Lietuvos

Renginio tipas: Renginys
Renginio data: Antradienis, 2017 m. gruodžio 5 d.
Renginio pradžia: 15:00
Renginio vieta: Vyriausybės kanceliarija, Gedimino 11, Vilnius

Šiandien 15 val. LR Vyriausybės kanceliarijoje (Gedimino 11) vyks šventė, kuri skirta padėkoti visiems savanoriams dovanojusiems Šimtmečio dovanas.

Daugiau nei 400 savanoriškių veiklų iniciatorių ir įgyvendintojų iš visos Lietuvos į šventinį renginį pradės rinktis jau nuo 14 val.

Renginio dalyvius pasveikins ir padėkos dovanas įteiks Premjeras Saulius Skvernelis. Savo savanorystės patirtimi dalysis aktorius Giedrius Savickas, koncertuos dainininkė Jurga Šeduikytė, o renginio skoniu rūpinsis „Virtuvės mitų griovėjų“ komanda. Savo laiko skirti šiandienos Šimtmečio herojams sutiko skirti ir žinomi Lietuvos žmonės, kurie prisijungs renginio metu. Tačiau pagrindinis dėmesys ir pagrindinės žvaigždės bus jie, savo darbais kuriantys mažus ir didelius stebuklus.

Projektą įgyvendina Valstybės atkūrimo šimtmečio sekretoriatas kartu su Lietuvos jaunimo organizacijų taryba. Prie iniciatyvos prisijungęs tarptautinius lietuvių profesionalus vienijantis tinklas „Global Lithuanian Leaders“ kviečia užsienyje gyvenančius lietuvius skirti laiko savanorystės veikloms jų gyvenamose šalyse ir gerais darbais skleisti žinią apie Lietuvą. Iniciatyvą globoja Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis.

Sužinoti apie padovanotas Šimtmečio dovanas ir registruoti savąsias galite interneto svetainėje www.lietuva.lt

Parašykite komentarą