Populiari zumbos trenerė Augustė Juknė savo mašinoje ir šoka, ir dainuoja (video, foto)

PRANEŠIMAS ŽINIASKLAIDAI

2018.01.24, Vilnius

Populiari zumbos trenerė Augustė Juknė savo mašinoje ir šoka, ir dainuoja (video, foto)

Zumbos trenerė, dizainerė bei televizijos laidų vedėjos Živilės Kropaitės sesuo Augustė Juknė pastarosiomis dienomis neturi kada atsikvėpti – organizuoja didžiausią Baltijos šalyse zumbos maratoną „Latin Fest 2018“.

7 metus Zumbos instruktore dirbanti moteris turi nemažą gerbėjų ratą „Facebook“ tinkle, o ne vienas jos video „Youtube“ kanale susilaukė daugiau nei milijono peržiūrų. Nors A. Juknės gyvenimas yra itin intensyvus, moteris randa laiko naujiems iššūkiams. Besiruošdama būsimam tarptautiniam renginiui, ji su vyru Tautvydu pirmą kartą sėdo prie hibridinių automobilių vairo.

Video medžiagą galite atsisiųsti paspaudę ant šios nuorodos:

https://wetransfer.com/downloads/ed68d7dcea79f0e55dc8c01ca291c7ec20180124065722/cc30bf8c601478cf298553c075a18fe620180124065722/9cb411

Nustebino technologijų gausa

Augustė išbandė du hibridinių automobilių modelius: 2018 metų atnaujintą „Lexus CT 200h“ ir „Lexus NX 300h“. Nors abu automobiliai paliko gerą įspūdį, jos ir vyro nuomonės išsiskyrė. Augustei labiau patiko kompaktiškas CT hečbekas, kuriuo paprasčiau manevruoti siaurose Vilniaus gatvelėse, o jos vyras Tautvydas, dirbantis pardavimų vadovu darbų saugos sferoje, mieliau rinktųsi NX visureigį.

Augustę sužavėjo komfortabilumą užtikrinančios technologijos. „Iš pradžių akys raibo nuo elektronikos, tad teko skirti laiko funkcijoms perprasti. Man labai patiko sėdynės padėties įsiminimo funkcija, kai nustatyta padėtis yra įrašoma į automobilio atmintį. Ji praverčia, jei viena mašina dalijasi keli žmonės: vėl sėdus prie vairo nereikia vargti iš naujo reguliuojant sėdynes, pakanka tik paspausti reikiamą mygtuką. Taip pat naudinga pasirodė ir atstumo palaikymo sistema ACC, automatiškai palaikanti saugų atstumą iki priekyje važiuojančio automobilio“, – savo įspūdžiais dalijosi A. Juknė.

Svarbu ne tik išvaizda, bet ir patogumas bei ekologija

Rinkdamasi automobilį Augustė kreipia dėmesį į keletą dalykų: „Manau, kad automobilis turi atspindėti asmenybę. Aš daug dėmesio skiriu dizainui, tad noriu, kad ir mano automobilio dizainas bei interjero detalės džiugintų akį. Daug važinėju po Vilnių, kartais gaunu kvietimų pabūti zumbos instruktore renginiuose Latvijoje ar Estijoje, tad ne mažiau svarbus ir patogumas.“

Energingajai zumbos trenerei artimos ir ekologijos idėjos. Ji stengiasi tausoti gamtą, tad jei reiktų rinktis tarp tokio paties modelio benzininio ir hibridinio automobilių, mieliau rinktųsi hibridinį. Hibridiniai automobiliai itin tausoja aplinką, pavyzdžiui, važiuojant „Lexus CT 200h“ 45 km/h greičiu neišskiriama nė gramo teršalų.

Vairuojant svarbu gera nuotaika

Augustei taip pat labai patiko tylus mašinos riedėjimas, nors jos automobilyje tylu būna retai: „Važiuodama į zumbos treniruotes paprastai perklausau atrinktas dainas, dažnai automobilyje skamba latino melodijos. Muzika man padeda išlikti pakilios nuotaikos, automobilyje mėgstu ir padainuot, o kartais taip įsijaučiu, kad beveik pradedu šokti“.

Su Zumba treniruotėmis ji susipažino gyvendama Vengrijoje ir Amerikoje. A. Juknę jos iš kart sužavėjo energija, perduodama nuotaika bei labai užvedančia muzika: „Tai puikus stilius, sportą apjungiantis su šokiu – aktyviai pasportuoji, bet tuo pačiu ir šoki. Pati nuo pat mažens esu išbandžiusi įvairius šokių stilius, baigiau baleto mokyklą ir visą gyvenimą šoku.“

Daugiau informacijos:

Augustina Juknė

+370 675 06566

auguste.kropaite@gmail.com

Raminta Nagelytė

+370 60047767

raminta@1323.agency

www.1323.agency

Parašykite komentarą