Seime įvyks diskusija su investuotojais iš Šiaurės Europos šalių

Renginio tipas: diskusija
Renginio data: Trečiadienis, 2018 m. kovo 21 d.
Renginio pradžia: 13:00
Renginio pabaiga: Trečiadienis, 2018 m. kovo 21 d.
Renginio vieta: Seimo Konstitucijos salė (Seimo I r.)

2018 m. kovo 16 d. pranešimas žiniasklaidai 

 

Kovo 21 d., trečiadienį, Seimo Konstitucijos salėje (I rūmai) 13–16 val. įvyks diskusija su Šiaurės Europos šalių investuotojais.

Jos tikslas – išgirsti, su kokiomis problemomis ir iššūkiais susiduria investuotojai. „Tiesioginis dialogas – veiksminga priemonė gerinti investicinę aplinką Lietuvoje. Taip pat renginio metu tikimės aptarti investicinį Lietuvos klimatą, faktorius, formuojančius investavimo galimybes ir sėkmę, ateities planus“, – teigia Tarpparlamentinių ryšių su Šiaurės Europos šalimis grupės pirmininkė Rasa Juknevičienė. 

Renginį modernuos Tarpparlamentinių ryšių su Šiaurės Europos šalimis grupės pirmininko pavaduotoja Ingrida Šimonytė. Diskusijos dalyvius pasveikins minėtos grupės pirmininkė Rasa Juknevičienė ir Norvegijos Karalystės ambasadorius Karstenas Klepsvikas (Karsten Klepsvik).

Renginį organizuoja Seimo Tarpparlamentinių ryšių su Šiaurės Europos šalimis (Danijos Karalyste, Islandijos Respublika, Norvegijos Karalyste, Suomijos Respublika, Švedijos Karalyste) grupės nariai kartu su Norvegijos ir Lietuvos prekybos rūmais ir Norvegijos Karalystės ambasada Lietuvoje, bendradarbiaudami su Švedijos prekybos rūmais Lietuvoje, Danijos prekybos rūmais Lietuvoje ir Suomijos ir Lietuvos prekybos ir investuotojų forumo rūmais.

Diskusijos su investuotojais iš Šiaurės šalių programa.

Diskusija bus tiesiogiai transliuojama internetu ir Seimo „YouTube“ paskyroje.

 

Registracija į renginį iki kovo 19 d.: https://goo.gl/forms/eBNE9UrsRUFOe4qf1

Parašykite komentarą