MODERNIŲ LAIKŲ INŽINERINIAI STEBUKLAI – NOVATORIŠKOS VIZIJOS TAMPANČIOS OPTIMALIAIS SPRENDIMAIS

 

„Kartas nuo karto nauja technologija, sena problema ir didelė idėja tampa inovacija“, – kartą yra pasakęs amerikietis, inžinierius Dean Kamen.

Modernūs inžineriniai sprendimai ir inovatyvios praktikoje taikomos koncepcijos yra nesustabdomas, būtinas permainų gūsis, griaunantis stagnacijos užuomazgas bei motyvuojantis gyventi ne tik šiuolaikiškai, bet ir kokybiškai. Nenuostabu. Juk esame nuolatinės evoliucijos įkaitai, o progresas – neatsiejama statybų industrijos dalis. Inžinerijos ir statybos pramonė jau seniai peržengė naujos eros slenkstį, už kurio slypi šiuolaikiškos ir novatoriškos galimybės.

Nuo įrangos sekimo iki BIM, nuo energijos taupymo iki nuotolinio valdymo ir „smart house“ koncepcijos – internetu sąveikaujantys įrenginiai („IoT“) atlieka svarbų vaidmenį, vykstant inžinerinės pramonės ir su ja susijusių produktų progreso nulemtiems pokyčiams. Žinoma, neįtikėtinas naujųjų technologijų potencialas nebūtų įmanomas be inovatyvių, kūrybingų vizijų, skatinančių optimalius ir ateitį gerinančius sprendimus. Tačiau kaip tokios vizijos gimsta? Kaip realizuojami mus pasiekiantys inžineriniai stebuklai? Ir svarbiausia, kokių modernių kūrinių galime tikėtis ateityje?

Būtent apie tai ir kalbėsime jau greitai įvyksiančioje, „Structum projektai“ rengiamoje konferencijoje „Modernių laikų inžineriniai stebuklai – technologijų ir kūrybiškumo sąveika, novatoriškos vizijos tampančios optimaliais sprendimais“. Svečių tarpe – „Factobotics“ bendraįkūrėjas Thomas Solupajev-Ronlev.

Konferencija vyks gegužės 17 d., 10 val., kino teatre „Multikino“, PC „Ozas“, Ozo g. 18, Vilniuje. Į nemokamą konferenciją kviečiami inžinieriai, robotų technikos ekspertai, architektai, dizaineriai, statybų industrijos specialistai, mokslo ir inovacijų įstaigos, universitetų bendruomenės, lyderiaujančios įmonės ir startup‘ai bei kiti inovacijomis besidomintys asmenys.

Registruotis į konferenciją galite tel. +370 626 36 493, +370 5 208 0335, el. p. konferencijos@structum.lt

Parašykite komentarą